Mayam Extract de Acmella 5 ml

Extract de Acmella 5 ml

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 8199
10,98 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Extract de Acmella 5 ml de la Mayam

Extract de Acmella, Mayam, 5 ml

Extract de Acmella - are in vizor pierderea fermitatii pielii si aparitia ridurilor profunde. Prin stimularea functiilor biomecanice ale fibroblastelor, ajuta la reorganizarea structurii dermei si netezeste suprafata pielii. Ideal pentru creme si seruri antirid, tratamente anti-aging, aplicatii de remodelare si de sporire a fermitatii pielii.

Acmella este o planta nativa in Brazilia, azi infloreste tot anul in zonele tropicale si este utilizata de secole in Madagascar si Reunion ca planta medicinala. Din punct de vedere cosmetic, acmella este interesanta pentru continutul sau in alkylamide.

Exractul este unul concentrat, versatil, usor de integrat in compozitii. Extractul de acmella se poate incorpora intr-o paleta larga de cosmetice, preparate fluide sau solide.

Cum actioneaza: pentru mult timp colagenul pielii a primit o deosebita atentie in ceea ce priveste protejarea, stimularea sau repararea. Atentia se indreapta prin acest extract catre mediul ce inconjoara colagenul, targetul fiind intarirea arhitecturii dermei. Densitatea si fermitatea pielii sunt imbunatatite, rugozitatea pielii se reduce. Extractul are o actiune bine definita anti-imbatranire, mecanismul de baza fiind tensionarea din interior.

Sinonime: acmella oleracea, spilanthes acmella, paracress.

Metoda de obtinere: extract din florile plantei intr-o baza uleioasa (ulei de cocos fractionat).

Origine si calitate: complet natural, fara adaosuri, parfum sau conservant. Zona georgafica de provenienta a plantei este Africa de sud, extractul este produs in Franta.

Prezentare: lichid clar usor galbui, inodor.

Densitate: 0.95.

Proprietatile extractului de acmella:

  • stimuleaza interactiunile dintre colagen si fibroblastele pielii
  • consolideaza derma, imbunatateste densitatea pielii
  • sporeste fermitatea pielii din interior
  • intareste arhitectura dermei
  • reduce rugozitatea pielii
  • stimuland dinamismul celular, restrange reteaua dermica
  • are actiune de uniformizare a pielii
  • este rezistent la oxidare, nu este termosensibil.

Recomandari, aplicatii:

  • pentru ten: tratamente anti-aging, creme si seruri antirid, preparate pentru conturare faciala
  • aplicatii pentru contur de ochi si buze
  • pentru corp: creme restructurante, creme pentru fermitatea pielii, anti-vergeturi, preparate post-sarcina, post-diete de slabire, creme pentru silueta
  • produse de machiaj: fond de ten, ruj.

Cum se foloseste in cosmetica:

  • este un activ cosmetic ce nu se folosste pe piele ca atare, doar ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor
  • dozaj uzual recomandat 2%
  • in emulsii se poate adauga fie la faza finala, fie in faza grasa
  • cu extractul de acmella se pot prepara: uleiuri faciale si de corp, seruri, creme emulsionate, creme anhidre, mixuri uleioase, balsamuri.

Date de siguranta: a nu se ingera, a se respecta dozajul recomandat; uz cosmetic.


Extract de Acmella 5 ml - producator Mayam se regaseste in categoria Ingrediente cosmetice - Extracte, esente, parfumante cosmetice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Caprylic/capric triglyceride, spilanthes acmella flower extract.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Mayam: MAYAM este brandul pentru produse cosmetice bio. Gama de produse cosmetice bio Mayam este certificata EcoCert. Produsele Mayam cuprind: uleiuri de baza, uleiuri esentiale naturale, unturi exotice, creme si uleiuri pentru intretinere, aromaterapie sau masaj, vitamine cosmetice, elemente pentru prepararea manuala a cosmeticelor. Gama Mayam include ingrediente cosmetice şi produse cosmetice naturale pentru ingrijire personala.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social