Mayam Glyceyl Caprylate 25 gr

Glyceyl Caprylate 25 gr

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 9421
9,85 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Glyceyl Caprylate 25 gr de la Mayam

Glyceyl Caprylate, Mayam, 25 gr

Glyceyl Caprylate - ingredient multifunctional de origine vegetala, foarte utilizat cosmetice, cu eficacitate antimicrobiana, actiune anti acnee si proprietati de hidratare si refacere a barierei naturale a pielii.

Proprietati organoleptice: pasta moale la temperatura camerei, albicioasa, cu textura neuniforma, miros fin caracteristic; se topeste de la 24°C.

Proprietati:

  • imbunatateste si mentine nivelul de hidratare al pielii si ajuta la refacerea barierei naturale
  • activitate antimicrobiana puternica
  • amplifica actiunea acizilor organici si a unor conservanti
  • imbunatateste stabilitatea microbiologica a produselor cosmetice, in majoritatea cazurilor va permite eliminarea conservantilor traditionali din formule
  • mareste eficacitatea formulelor antiacneice
  • promoveaza absorbtia lipidelor in straturile superioare ale pielii
  • ajuta la combaterea impuritatilor pielii datorita activitatii sale puternice impotriva Propionibacterium acnes
  • are structura amfifila, sustine procesul de emulsificare
  • are o eficacitate ridicata impotriva microorganismelor intr-un interval mai larg de pH comparativ cu multi alti agenti
  • poate avea efect pozitiv asupra performantei solubilizantilor
  • poate fi utilizat ca un co-emulsifiant in uleiuri de baie PEG-free
  • 100% origine vegetala, prietenoasa cu pielea
  • conform cu standardele de certificare bio.

Recomandari, aplicatii:

  • creme hidratante si nutritive, tonere, produse de curatare, produse antiacneice
  • creme si lotiuni de corp, igiena corporala, uleiuri de baie, ingrijirea mainilor si picioarelor, deodorante
  • ingrijirea parului, sampoane.

Mod de utilizare:

  • ca ingredient pentru formularile cosmetice, dozaj general 0,3-1%
  • eficacitate antimicrobiana la 0,3%
  • ca agent conservant la 0,3-0,5% pentru a stimula eficacitatea conservantilor, indeosebi in combinatie cu conservanti naturali moderni, cum ar fi Dermosoft Complex
  • poate fi utilizat in emulsii, formulari hidroalcoolice si pe baza de tenside
  • in emulsii se adauga in faza apoasa cu pH de cel mult 7; la un dozaj de peste 0,3% poate destabiliza anumite emulsii
  • se fluidifica la aproximativ 30°C
  • poate fi adaugat si in faza uleioasa, la temperaturi mai ridicate, de cca. 80°C
  • ca agent emulsifiant in uleiuri de baie, dozaj pana la 10%
  • pentru produsele pe baza de apa care nu contin alcool poate necesita un solubilizant
  • intervalul optim de pH: 4,5 - 7,0.

Date de siguranta, precautii in utilizare: a nu se aplica pur pe piele, a nu se ingera; uz cosmetic.


Glyceyl Caprylate 25 gr - producator Mayam se regaseste in categoria Ingrediente cosmetice - Active cosmetice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Glyceryl Caprylate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Mayam: MAYAM este brandul pentru produse cosmetice bio. Gama de produse cosmetice bio Mayam este certificata EcoCert. Produsele Mayam cuprind: uleiuri de baza, uleiuri esentiale naturale, unturi exotice, creme si uleiuri pentru intretinere, aromaterapie sau masaj, vitamine cosmetice, elemente pentru prepararea manuala a cosmeticelor. Gama Mayam include ingrediente cosmetice şi produse cosmetice naturale pentru ingrijire personala.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social