Biomed Prostata 100 ml

Biomed Prostata 100 ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Afectiuni

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Biomed Prostata 100 ml de la Biomed

Descriere produs Biomed Prostata 100 ml de la Biomed 
 
 
Biomed Prostata 100 ml- este un preparat natural 
 
Prostata este o glanda ce apartine barbatilor si are un rol important în spermatogeneza. O data cu trecerea anilor aceasta glanda în loc sa se atrofieze si sa-si diminueze functia, în cele mai multe cazuri ea se mareste si apasa pe uretra, provocand majoritatea simptomelor care apar în cazul hipertrofiei prostatei.
 
Aproape o treime de barbati mai vârsnici de 50 ani au probleme cu prostata.
 
Ceea ce BIOMED ofera ca solutie pentru aceasta problematica a prostatei este un preparat natural elaborat pe baza de miere de albine si tincturi din plante medicinale specifice, dedicat barbatilor.
 
Marirea prostatei este urmata de frecvente urinari, mai ales în timpul noptii. Prin administrarea Biomedului pentru prostata se obtine o reducere a urinarilor nocturne, înlatura neplacerile din timpul urinarilor, micsoreaza posibilitatea infectiilor bacteriene, a canalului urinar si împiedica marirea în continuare a prostatei.
 
 
În tarile vesteuropene BIOMED-ul pentru prostata este din ce în ce mai folosit ca mijloc profilactic, chiar si de barbati cu vârsta de la 45 ani.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Biomed: Biomed este un producator de produse naturiste pentru ingrasare, produse pentru slabit, precum si preparate pentru combaterea alcoolismului cronic si pentru mentinerea sanatatii prostatei. Gama de suplimente alimentare pe baza de extracte naturale din plante medicinale si miere pura...comanda si tu!
Cosul este gol
Nu ai produse favorite