Favisan Nutrisalv FVS1 70 capsule

Nutrisalv FVS1 70 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 15943
23,33 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Nutrisalv FVS1 70 capsule de la Favisan

Descriere produs Nutrisalv FVS1 70 capsule de la Favisan 

extract uscat de propolis pe suport alcalin

Efecte: neutralizează surplusul de acid, reduce procesul inflamator, contribuie la apărarea împotriva microorganismelor patogene; favorizează absorbţia nutrienţilor; înlesneşte eliminarea toxinelor.

Recomandări: ca adjuvant în infecţii urinare, hipertensiune, ulcer gastro-duodenal, decalcifieri, indigestii, cure de dezintoxicare

Mod de utilizare: ca supliment alimentar

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă de 3 ori/zi, cu o cană de apă sau ceai, în cure de 45 zile.

Observaţie: la nevoie se ia câte o capsulă cu un pahar de apă, în caz de pirozis, reflux gastro-esofagian, senzaţie de arsură în timpul urinării, indigestie

Ingrediente/capsulă: 1 capsulă (0,7g) conţine: 16 mg propolis; excipient: bicarbonat de sodiu

Se recomanda asocierea produsului cu : 

Favisan Crema contra pintenilor calcanieni 50ml   se aplica crema seara, inainte de culcare, pe zona afectata se maseaza usor, apoi se pun in picioare sosete groase; se lasa sa actioneze pe timpul noptii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite