Forte Pharma Laboratories ForteDigest Tranzit intestinal 30 cpr

ForteDigest Tranzit intestinal 30 cpr

Disponibil la comanda online

SKU 16351
47,12 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere ForteDigest Tranzit intestinal 30 cpr de la Forte Pharma Laboratories

Forte Digest, tranzit intestinal, 30 comprimate, Forte Pharma Laboratories

Forte Digest (Tranzit Intestinal) o formula blanda si eficienta, ce are extracte din plante si tarate, intr-un dozaj optim, echilibrat. Acestea actioneaza la nivelul colonului, stimuland delicat musculatura acestuia si provocand, astfel, scaunul si readucand starea generala de bine.

Caracteristici:

  • Efect rapid inca de la prima administrare;
  • Faciliteaza eliminarea scaunelor, prevenind aparitia hemoroizilor
  • Laxativ 100% natural cu actiune blanda
  • Sursa bogata de fibre si mucilagii
  • Purifica organismul prin evacuarea pe cale naturala a toxinelor existente in colon, inlaturand astfel senzatia de greutate, oboseala, sau apatie.

Proprietati:

  • Taratele de ovaz sunt un aliment extrem de bogat in fibre ce micsoreaza nivelul colesterolului, protejeaza impotriva bolilor de inima, a diabetului, promoveaza un sistem digestiv sanatos si ajuta in pierderea kilogramelor.
  • Nalba este un mucilagiu natural, ceea ce inseamna ca actioneaza precum fibrele si isi mareste totodata volumul atunci cand intra in contact cu apa, facilitand eliminarea scaunelor;
  • Prunele reprezinta o sursa foarte importanta de fibre insolubile si sorbitol, datorita carora sunt cunoscute ca un eficient remediu impotriva constipatiei. Fibrele insolubile facilitează tranzitul intestinal deoarece retin apa si genereaza un scaun mai dens si moale, deci mai ușor de evacuat;
  • Tarate de Psyllium este natural și provine dintr-o planta plina de fructe numita Plantago ovata, care este folosita la nivel mondial in afectiuni ale tranzitului intestinal;
  • Smochinele constituie o sursa esentiala de fibre alimentare si ajuta la îmbunatatirea digestiei, prevenind constipatia. Continutul ridicat de potasiu, fier, calciu si fibre vegetale, le fac ideale in scopuri medicale, ca diuretice si laxative blande.
  • Seminte de chimen compusul organic numit cuminaldehida, principalul component al uleiului sau esential continut de semintele de chimen, activeaza glandele salivare din gura, responsabile de prima faza a digerarii mancarii.
  • Tarate de orz este considerata planta cu cea mai mare cantitate de nutrienti, aducand un aport pretios de vitamine, minerale si enzime. Orzul contine vitaminele din grupul B (B1, B2, B5, B6, B12), niacina (vitamina B3 sau acid nicotinic) , vitamina E, vitamina C şi o mare cantitate de fier, calciu, mangan, magneziu, molibden, zinc, cupru, bioflavonoide si polizaharide. Adjuvant in afectiuni ale aparatului digestiv: stomatita, gastrita, ulcer, pancreatita, colita si hemoroizi;
  • Germenii de grau sunt embrionii semințelor de grau si reprezinta adevarate surse de proteine si fibre pentru organismul uman.

Mod de administrare:
1-3 comprimate pe zi seara cu un pahar mare de apa (200 ml).
Asigurati-va ca beti suficiente lichide pe parcursul zilei (cel putin 1,5 litri pe zi).

Precautii:
Nu depasiti doza zilnica recomandata.
Copiii sub 12 ani trebuie sa solicite sfaturi medicale inainte de a utiliza acest produs.
Femeile insarcinate si care alapteaza ar trebui sa solicite sfaturi medicale inainte de a lua suplimente alimentare.
Nu luati cu alte medicamente.
Poate contine gluten, seminte de susan si mustar; nu este potrivit pentru oricine are alergie la aceste alimente.
Nu este potrivit pentru utilizarea pe termen lung.

Ingrediente:
Extract din boabe si tarate de ovaz- 546 mg, extract de Nalba 225mg, extract de Prune 150mg, extract din seminte si tarate de psylium- 75 mg., extract din seminte de chimen -75 mg, extract de smochin - 60mg, extract din boabe de orz - 51 mg, extract din germeni de grau - 25,5 mg.

Prezentare:
30 comprimate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Forte Pharma Laboratories:

Forte Pharma laboratories  este o companie din Monaco, producatoare de suplimente alimentare pentru mentinerea sanatatii. Promoveaza o tehnologie de ultima generatie, cu tablete cu doua straturi. Acestea permit combinarea mai multor produse, care anterior functionau doar administrate separat la intervale de timp diferite si se refera si la alte  formule cu eliberare prelungita pentru eficienta maxima.     

Cosul este gol
Nu ai produse favorite