Vitalion Gel pentru Articulatii Artrowell 100ml

Gel pentru Articulatii Artrowell 100ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Afectiuni

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Gel pentru Articulatii Artrowell 100ml de la Vitalion

Descriere Gel pentru Articulatii Artrowell 100ml de la Vitalion 

ArtroWell reprezinta o solutie eficienta de calmare a durerilor musculare si de articulatii, se aplica pe zonele afectate de 3-4 ori pe zi si se maseaza usor. Reduce simptomele de durere si cresterea mobilitatii articulare, ajuta la functionarea normala acestora, contribuie la calmarea si revitalizarea zonelor tensionate.
Este un remediu bazat pe ingrediente naturale, cu componente bioactive cu proprietati, antiinflamatoare si analgezice.

Indicatii:

ArtroWell este recomandat pentru folosirea in caz de disconfort articular si muscular, articulatii tensionate cu care se confrunta persoanele care sufera de afectiuni articulare sau reumatice, inflamatii, sportivii.

Gelul a fost conceput pentru ameliorarea simptomelor de durere musculara si de articulatii.

Ingrediente(INCI): Aqua, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Menthol, Camphor, Mentah Piperta Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Glycerin, Urea, Aesculus Hippocastanum Extract, Arnica Montana Flower Extract, Curcuma Longa Root Extract, Symphytum Ofiicinale Root Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Calendula Officinalis Flower Extract,  Aloe Barbadensis Leaf Extract, Panthenol, Carbomer, Isoprophyl Myristate, Triethanolamine, Limonene, Linalool.

Ingrediente active: Extract castan salbatic, Extract arnica, Mentol, Camfor, Ulei de menta, Ulei de eucalipt, Ureea, Extract curcuma, Extract tataneasa, Ulei de rozmarin, Extract galbenele, Extract Aloe vera, Panthenol.

Mod de utilizare: In cazuri de disconfort articular si muscular, articulatii tensionate. Se aplica pe zonele afectate de 3-4 ori pe zi si se maseaza usor.

Atentionare: A nu se folosi pentru uz intern! Evitati contactul cu ochii. Anu se aplica pe rani deschise. In cazuri in care apar reactii alergice, intrerupeti utilizarea gelului si adresati-va medicului. Produsul nu este destinat copiilor.

A se pastra intr-un loc uscat si racoros.

Produs in Romania

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitalion: Vitalion este o companie romaneasca infiintata in 2007, cu sediul in Targu Mures, unic distribuitor al gamei HRI pe piata nationala. Gama HRI contine produse pe baza de plante, adjuvante naturale ce pot fi folosite in tratarea de diverse boli, creatia profesorului in biochimie Dr. Terry Gallagher, fondatorul Herbal Research Institute (HRI) un institut de cercetare situat la Oxford, in Marea Britanie. Toate produsele HRI sunt fabricate de Surepharm Services Limited.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite