Vitaplant Ceai Lactovit Stimularea Lactatiei 50 doze

Ceai Lactovit Stimularea Lactatiei 50 doze
6,80 lei

Nu este in stoc

Descriere Ceai Lactovit Stimularea Lactatiei 50 doze de la Vitaplant

Ceai Lactovit Stimularea Lactatiei, Vitaplant, 50 doze

Ceai Lactovit Stimularea Lactatiei - carminativ, spasmolitic, diuretic, galactogog. Contine coriandru, urzica, fenicul, chimion. Ceaiul contribuie la imbunatatirea productiei si secretiei de lapte in perioada de alaptare (efect galactogen)

Utilizare:

  • se consuma rece inaintea meselor principale cu 20 min.

Ceai Lactovit Stimularea Lactatiei 50 doze - producator Vitaplant se recomanda pentru Alaptare si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Coriandru (coriandri fructus), urzica frunza (urticae folium), fenicol seminte (foeniculi fructus), chimion seminte (carvi fructus).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitaplant: Vitaplant are ca activitate principala prelucrarea plantelor medicinale si aromatice. Toate plantele folosite ca materii prime ale ceaiurilor “Vitaplant” sunt recoltate in zonele nepolua(n)te ale Transilvaniei, selectionate cu mare atentie si responsabilitate, prelucrate si ambalate cu respectarea normelor de igiena si siguranta alimentelor in vigoare. Societatea realizeaza astazi o gama larga de produse 100% naturale, care au la baza respectarea nevoilor clientului, calitatea si seriozitatea profesionala in afaceri.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social