Hofigal Gemoderivat muguri de Coacaz negru 30 monodoze

Gemoderivat muguri de Coacaz negru 30 monodoze

Disponibil la comanda online

SKU 7873
15,64 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Gemoderivat muguri de Coacaz negru 30 monodoze de la Hofigal

Gemoderivat muguri de Coacaz negru, Hofigal, 30 monodoze

Gemoderivat muguri de Coacaz negru - extract glicerinohidroalcoolic 1DH.

Actiune benefica asupra:

 • glandelor suprarenale, mucoaselor, aparatului osteoarticular, cailor genito-urinare, liniei celulare eozinofilice.

Proprietati:

 • de stimulare a corticosuprarenalei pentru secretia hormonilor corticosteroizi (actiune cortizon-like),
 • de reducere a VSH-ului,
 • de crestere a rezistentei la frig a persoanelor sensibile.

Produs natural cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de nutrienti pentru stimularea activitatii glandelor suprarenale determinand cresterea nivelului de corticosteroizi, prin eliberarea de substante care se comporta aproape ca un „cortizon natural”, fara a avea toxicitate.

 • contribuie la reducerea si limitarea ansamblului de fenomene reactionale din partea organismului (la nivel local si general)
  fata de actiunea nociva a diferitilor contaminanti;
 • este un drenor universal care asigura reglarea potentialului energetic al sistemului reticulo-endotelial, un protector bun al mucoaselor (de la nivelul aparatului respirator, digestiv si urinar);
 • stimuleaza metabolismul proteic, activeaza catabolismul ureei, al acidului uric si al colesterolului;
 • favorizeaza raspunsul organismului la stres, in stari de oboseala si astenie psiho-fizica in perioada de convalescenta;
 • efect benefic in unele tulburari metabolice, stari febrile, tulburari functionale ale aparatului digestiv, stari de tip alergic.

Produsul este foarte bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate. In sarcina si perioada de alaptare, copii pana la varsta de 7 ani este necesara recomandarea specialistului.


Gemoderivat muguri de Coacaz negru 30 monodoze - producator Hofigal se recomanda pentru Alergie alimentara si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Per monodoza de 2,0 ml: extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de coacaz negru (Ribes nigrum). Contine alcool etilic de cereale 45% vol.

Administrare

Cate 1 monodoza de 2,0 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa (o lingura de apa), cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului.
Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.
Se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Hofigal:

HOFIGAL produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active. Gama de produse Hofigal cuprinde: comprimate, capsule, gemoderivate, tincturi, uleiuri volatile in miere, ovule, supozitoare, creme, geluri. Hofigal a obtinut premii importante la concursuri internationale de inventica.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite