Aghoras Cupru coloidal AquaNano Bios Plus 30ppm 480 ml

Cupru coloidal AquaNano Bios Plus 30ppm 480 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13152
40,98 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Cupru coloidal AquaNano Bios Plus 30ppm 480 ml de la Aghoras

Cupru coloidal AquaNano Bios Plus 30ppm, Aghoras, 480 ml

Cupru coloidal AquaNano Bios Plus 30ppm - traditia alchimica mentioneaza efectele armonizatoare la nivel global (generate de multitudinea de procese enzimatice la care participa acesta, cunoscute deja de stiinta... moderna), mentionand de altfel despre acest rol al cuprului ca este in stransa legatura simbolica cu planeta Venus, reprezentanta frumusetii si a armoniei in traditia antica si medievala. Refacerea colagenului si efectele pe care le are astfel asupra pielii in general, conform unor studii moderne, ne arata o data in plus ca aceasta inteleapta asociere simbolica este pe deplin justificata. 

Concentratia maxima de cupru in apa, admisa de normele EPA este de 1mg/zi, pentru consumul de lunga durata, deci inghitirea ...accidentala a acestui produs nu este toxica, 1mg de cupru fiind cuprins in circa 133 ml de produs.

Contraindicatii: folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la una din componente sau a celor afectate de maladia Wilson.


Cupru coloidal AquaNanoBios Plus 30ppm 480 ml - producator Aghoras se recomanda pentru Anemie si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Apa distilata, cupru 30ppm.

Administrare

Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingura de plastic sau metalica.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite