Darmaplant Gold Krill 30 capsule

Gold Krill 30 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 7376
97,71 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Gold Krill 30 capsule de la Darmaplant

Gold Krill, Darmaplant, 30 capsule

Gold Krill (Olimp Labs) - contribuie la buna functionare a inimii, la mentinerea normala a functiei cerebrale. Este un supliment alimentar pe baza de ulei de krill de cea mai inalta calitate. Ulei de krill combina nu mai putin de 3 substante inovatoare: acizi grasi omega-3 intr-o forma unica de conexiuni fosfolipide, fosfolipide si astaxantina. Produsul se prezinta sub forma capsulelor inovatoare - FlowCaps™ Liquid Technology - care garanteaza cea mai rapida absorbtie posibila in organism si fara senzatia de rau in urma gustului si mirosului de krill.

Testele clinice au demonstrat ca acizii grasi Omega 3, in special EPA and DHA:

  • contribuie la functionarea normala a inimii (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA si DHA)
  • contribuie la mentinerea normala a functiei cerebrale (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA)
  • contribuie la mentinerea vederii in parametrii normali (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA).

FlowCaps® capsule inovatoare: se prezinta sub forma de capsule create pe baza tehnologiei Caps Flow ™ Liquid Technology, cea mai avansata tehnologie ce garanteaza absorbtia maxima, rapida si o biodisponibilitate ridicata a componentelor active.

Capsulele gelatinoase cu invelis tare prezinta un sistem patentat de inchidere ce previne oxidarea substantelor active, asigurand conservarea caracteristicilor valoroase si garantand cea mai buna calitate a produsului, precum si prevenirea mirosului neplacut.O astfel de solutie este un progres semnificativ in tehnologia folosita pentru protectia substantelor active incluse in capsule. In capsulele moi traditionale, folosite in prezent prin canalele de distributie, componentele se pot elibera la suprafata unde se oxideaza,generand un miros caracteristic, neplacut. Tehnologia Caps Flow ™ elimina acest fenomen negativ in proportie de aproape 100%. Capsulele Flow Caps ™ au un avantaj foarte important – dimensiunea mica si forma cilindrica, datorita carora sunt foarte usor de inghitit.


Gold Krill 30 capsule - producator Darmaplant (Olimp Labs) se recomanda pentru Aritmii cardiace si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ulei de Krill Antartic (Euphausia superba) 500 mg
din care:
Fosfolipide 215 mg
Acizi grasi Omega 3 120 mg
Acid Eicosapentaenoic (EPA) 70 mg
Acid Docosahexaenoic (DHA) 32,5 mg
Alti Acizi Omega 3 17,5 mg
Astaxantina (antioxidant) 50 µg.

Administrare

O capsula pe zi.
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Darmaplant: Magazin online tip plafar ce ofera produse naturale importate de Darmaplant - Gluconature, Gluconature Plus, Rheubeat, Sleepnature, Stomachforte, Renonature, Cardiocare, Genacol precum si gama de creme. Heshoutang TCM este o companie chineza, renumita pentru remediile obtinute din plante care trateaza sau amelioreaza diabetul, artrita, bolile cardiovasculare. Heshoutang comercializeaza suplimentele alimentare in peste 60 de tari. GlucoNature este verificat de autoritati precum Food and Drug Administration - FDA (Sua), Ministerul Sanatatii din Cipru si este notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare din Romania.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite