Biovetol Bien-etre Bio intestinal catei si pisici pulbere 40gr

Bien-etre Bio intestinal catei si pisici pulbere 40gr

Disponibil la comanda online

SKU 19208
65,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Bien-etre Bio intestinal catei si pisici pulbere 40gr de la Biovetol

Bien-etre intestinal este un antiparazitar cu o formulă bio inovatoare pe bază de principii active: usturoi, semințe de dovleac, cimbrișor, pământ de diatomée , lysină, methionine și siliciu, recunoscute pentru efectele lor sinergice pentru prevenirea infestării cu paraziți, protejarea sistemului digestiv, a tranzitului și a florei intestinale. Ideal în caz de diaree, vomă, scaune urât mirositoare, ghemuri de păr sau digestie incompletă.

Previne infestarea cu paraziți intestinali, ce poate duce la dezvoltarea afecțiunilor grave ale ficatului și plămânilor, mai ales dacă nu sunt tratate la timp și corespunzător.

Formula sigură, cu ingrediente blânde, pe care le utilizăm incusiv în gastronomie.

Ideal in caz de diaree, vomă, scaune urât mirositoare, sau digestie incompletă, datorită proprietăților digestive, purificatoare și vermifuge. Potrivit de la 12 săptămâni de viață.

  • 2-3 cicluri pe an, în cure de la 4 la 10 zile.
  • Ușor de administrat, presărat în hrana preferată.

Mod de utilizare:

Se administrează animalului dumnevoastră, cantitatea indicată presărată în hrana de bază, o lingură dozatoare (inclusă)  la fiecare 2 kg din greutatea animalului pentru o perioadă de la 4 până la 10 zile. Repetați după trei săptămâni. Pentru animalele sub 2 kg, pregătiți o bază de hrană pentru câteva zile sau pentru mai multe animale. Pentru animalele care cântăresc mai puțin de 100 g, se presară o lingură dozatoare cu pulbere în 50 cl de apă, se amestecă bine și se toarnă în vasul cu apă.

Acest supliment alimentar nu este un medicament și conține plante și extracte vegetale utilizate uzual în alimentația animalelor și a oamenilor. Se folosește împreună cu o alimentație variată, adaptată nevoilor animalului dumneavoastră.

Data optimă de utilizare și numărul de LOT: a se vedea data indicată pe ambalaj.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite