Biovetol Sampon bio hipoalergic ”anti-mâncărimi” pentru caței și pisici

Sampon bio hipoalergic ”anti-mâncărimi” pentru caței și pisici

Disponibil la comanda online

SKU 19201
58,79 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Igiena si ingrijire Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sampon bio hipoalergic ”anti-mâncărimi” pentru caței și pisici de la Biovetol

Pielea animalelor joacă un rol important între animalul tău și factorii externi de mediu reprezentând prima linie de apărare și prevenind invazia microorganismelor în corpul prietenului nostru blănos. Orice anormalitate adusă funcțiilor pielii, va conduce către incapacitatea animalului de a se apăra.

Experții Biovetol vin în sprijinul prietenului tău cu un șampon special conceput pentru animalele de companie, care trăiesc în orașele mari, aglomerate și a căror piele este expusă la poluare, radiații și iritații. Formula are la bază o spumă delicată, bogată în apă de lavandă, ulei de migdale, ulei de neem și uleiuri esențiale de arbore de ceai, eucalipt globus, lavandă, scorțișoară, recunoscute pentru propriețățile lor calmante, antialergice și antimâncarimi, ce stimulează procesele naturale de regenerare ale pielii.

Eficient si fără reacți adverse

Susține vindecarea rănilor și este de ajutor în caz de mâncărime, puncte de calviție, infecții, ciuperci, acarieni și iritații;

Datorită efectului de hidratare, face pieptanarea animalului o experiență placută, blana rămânând sănătoasă și mătăsoasă, iar mirosurile urâte îndepartate în mod delicat.

Biovetol susține protecția și salvarea coloniilor de albine, în parteneriat cu asociația „Un acoperiș pentru albine„   

Mod de utilizare in trei pași:

Primul pas PREGĂTIREA - Înăinte de baie, construiește o relație de încredere! Lăsați câinele să observe și să miroasă obiectele de îngrijire. Laudă și răsplătește animalul cu dragoste și recompense pentru un comportament relaxat și o relație pozitivă cu baia. Dacă animalul prezintă semne de suferință și anxietate sporită se recomandă să folosiți un remediu relaxant – Biovetol Spray ambiental anti-stres „Ocalme”. Înainte de spălare, periați cu grijă blana pentru a îndeparta eventualii câlți. De asemenea, verificați dacă există căpușe, purici, puncte fierbinti sau alte nereguli pe piele.

Pasul doi SPĂLAREA - Umeziți bine blănița, cu apă la temperatură potrivită (ca pentru bebeluși) folosind dușul cu presiune redusă. Aplicăți o cantitate mică de șampon (1,5 ml/ kg, 3 ml/ kg, pentru animalele cu păr lung) și întindeși bine pe toată suprafața corpului. Masați pielea pentru minim 2 minute pentru a permite difuzia elementelor active. Protejează-i ochii și urechile. Clătește foarte bine cu apă curate.

Repetă procesul, dacă e nevoie, până când se spuma rămâne curată.

Pasul trei USCAREA - Usucă bine animalul, cu prosopul lui preferat sau cu uscătorul la temperatură scazută.

Avertizari:

Este indicat să nu aplicați șamponul mai mult de o dată pe lună, pentru a nu altera protecția hidrolipidică, naturală a animalului. Dacă mâncărimea persistă, contactați medicul veterinar.

În cazul prezenței paraziților în blană, vă rugăm să tratați animalul în prealabil cu produse adecvate. A se utiliza in maxim 12 luni de la deschidere, în limita datei indicate pe ambalaj.

Numai pentru uz extern. Nu se înghite. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă curată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A se pastra departe de îngheț, lumina soarelui și căldură. EUH208: conține linalol. Poate produce o reacție alergică.

  

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite