Sampon vegan pentru caini cu pielea sensibila, cu musetel, Faith in Nature, 400 ml

Sampon vegan pentru caini cu pielea sensibila, cu musetel, Faith in Nature, 400 ml

Disponibil la comanda online

SKU 22503
33,03 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sampon vegan pentru caini cu pielea sensibila, cu musetel, Faith in Nature, 400 ml de la Faith in Nature

Sampon vegan pentru caini cu pielea sensibila, cu musetel, Faith in Nature, 400 ml Arata-i catelului tau cat il iubesti ingrijindu-l doar cu produse naturale, curate si blande cu pielea lui.

Samponul cu musetel pentru caini de la Faith in Nature este special conceput pentru cainii si cateii cu pielea sensibila. Formulat cu 99% ingrediente de origine naturala si vitamina E, samponul calmeaza instant pielea sensibila a cainelui sau catelului tau, gratie PH-ului echilibrat. Samponul curata delicat parul pentru ca blanita lui sa arate sanatos, recapatandu-si luciul natural.

Din dragoste pentru animale si natura, Faith in Nature nu testeaza pe animale.  

Instructiuni de folosire: Maseaza samponul in blana umeda a cainelui, evitand ochii, urechile si nasul. Clateste bine si repeta daca este necesar. Samponul este potrivit pentru utilizare frecventa. 

In caz de contact cu ochii, clateste imediat cu apa. Daca apar iritatii, intrerupre utilizarea produsului. A nu se lasa la indemana copiilor.  

Ingrediente: Aqua (Water) Ammonium laureth sulfate* Maris sal (sea salt) Cocamidopropyl betaine* Polysorbate 20* Chamomilla recutita (matricaria) flower extract** Tocopherol* Glycerin* Glyceryl laurate* Helianthus annuus (sunflower) seed oil * Cocodimonium hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein*** Parfum (Fragrance)* Sodium benzoate Potassium sorbate Citric acid* Linalool* * Plant derived ** Organic certified *** Gluten free ingredient, wheat origin

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Faith in Nature: Faith in Nature s-a nascut in Edinburgh si sustine ca lucrand cu natura, mai degraba decat impotriva ei, ne putem trata. Plantele folosite in produsele Faith in Nature au un miros minunat, dar nu acesta este principalul motiv pentru care le folosesc. Cred in calitatile lor vindecatoare si cateva dintre cele mai folosite sunt: aloe vera, galbenele, cocos, musetel, ulei de jojoba, lavanda, unt de shea, tea tree, etc. Produsele nu sunt testate pe animale, nu au ingrediente de origine animala, sunt vegetariene, iar cele mai multe sunt potrivite si pentru vegani. Nu contin ingrediente modificate genetic si nu au culori sau parfumuri sintetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite