Plantavorel Calmoplant 40 tablete

Calmoplant 40 tablete

Disponibil la comanda online

SKU 3908
29,28 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Calmoplant 40 tablete de la Plantavorel

Calmoplant, Plantavorel, 40 tablete 

Calmoplant - recomandat singur sau asociat in tulburari psihice (anxietate, hiperexcitabilitate), suprasolicitari intelectuale, insomnie, gastropatii de origine nervoasa, nevroze cardiovasculare, tulburari de ritm cardiac, extrasistole, accese de tahicardie paroxistica, nevroze sexuale, tulburari de menopauza, stres.

Adjuvant in:

  • hipertensiune arteriala,
  • ulcer gastro-duodenal,
  • sindrom anxios,
  • stres.

Precautii: produsul se administreaza cu precautie persoanelor hipotensive.


Calmoplant 40 tablete - producator Plantavorel se recomanda pentru Anxietate, atac de panica si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio Puterea Plantelor.ro

Compozitie / Prospect

Pulberi vegetale din Leonurii herba (talpa gastii), Lupuli strobuli (conuri de hamei), Melissae herba (iarba de roinita), Tiliae flos (flori de tei), Crataegi folium cum floribus (frunze si flori de paducel), precum si excipienti pentru comprimare.

Administrare

Intern: cate 1-2 tablete de 2 ori pe zi, timp de 7-14 zile, sau doza unica de 3-4 tablete, inainte de culcare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Plantavorel: PLANTAVOREL - producator roman, este o unitate de marca in domeniul cercetarii si fabricarii produselor fitoterapeutice, suplimentelor alimentare , produselor nutritionale, cosmetice si de uz balnear din plante medicinale, aromatice. Produsele Plantavorel sunt prezente pe piata romaneasca si internationala, fiind apreciate si la concursurile internationale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social