Mayam Ellemental Henna Roscat 100 g Mayam

Henna Roscat 100 g Mayam

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 15822
18,11 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ingrijire par Argile, pudre cosmetice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Henna Roscat 100 g Mayam de la Mayam Ellemental

Descriere produs Vopsea de par naturala Henna Roscat, 100 g, de la Mayam 

Este un colorant capilar natural fortificant ce confera vigoare si stralucire parului. Este benefic si pentru parul gras, scalp afectat de matreata. Vopseste parul in nuante frumoase de cupru, aramiu sau castaniu in functie de culoarea naturala a parului.
Henna e un arbust spinos al carui frunze sunt pretuite inca din antichitate pentru proprietatile colorante. Henna a fost utilizata din timpuri stravechi pentru colorarea pielii, parului, unghiilor si a materialelor textile incluzand matasea sau lana.
Pulberea obtinuta din frunzele uscate nu este doar un colorant natural pentru par, ci se remarca si prin faptul ca fortifica si revitalizeaza firele de par, confera stralucire si vigoare, parul devine mai usor de pieptanat. Henna are proprietati antifungice si astringente, astfel aduce benficii pentru parul afectat de matreata, scalpul gras.
Produsul este de calitate superioara, nu contine niciun fel de aditivi, saruri metalice, plumb.

Mod de actiune:

Moleculele pure de vopsea patrund in stratul superior al parului atasandu-se de keratina si in functie de culoarea originala a parului, il vopsesc in nuante de roscat; totodata firele de par devin mai groase, mai rezistente si matasoase, imbunatatind astfel aspectul si sanatatea podoabei capilare. Prin combinarea cu diferite alte pudre tip henna (neutru, negru) se poate obtine o paleta larga de nuante si culori.

Compozitie:

Frunze de lawsonia inermis, uscate la aer si macinate fin.

Proprietati:

- colorant natural pur vegetal;
- confera vigoare si stralucire firelor de par;
- fortifiant si revitalizant capilar;
- usureaza coafarea;
- purifiant si echilibrant pentru scalp;
- imbunatateste aspectul parului;
- contribuie la mentinerea sanatatii parului si scalpului.

Recomandari:

- vopsirea oricarui tip de par, obtinand o culoare in functie de culoarea naturala a parului, de conditia acestuia si de timpul de actionare;
- potrivit si pentru vopsirea mustatii, barbii;
- culoarea finala se va revela dupa 2-3 zile de la aplicare, timp necesar pentru oxidarea integrala a componentelor hennei;
- inainte de colorarea cu Henna este necesar sa treaca cca.2 luni de la vopsirea parului cu un colorant sintetic, decolorare sau tratare cu solutie de permanent.

Prezentare:

100 g

 

Vopsea de par naturala Henna Roscat, 100 g - producator Mayam se regaseste in categoria Ingrediente cosmetice - Argile, pudre cosmetice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite