Medica Gel Burn Relief I, 50ml

Gel Burn Relief I, 50ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 15942
22,41 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Gel Burn Relief I, 50ml de la Medica

Descriere produs Burn Relief I Gel , 50 ml de la Medica

Este utilizat pentru ameliorarea arsurilor ofera imediat o usurare racoroasa si linistitoare pentru arsurile minore.

Arsurile pot apărea în cazul expunerii la foc, electricitate, substanțe chimice, lichide fierbinți, abur, ulei fierbinte, în cazul contactului cu microundele, dar și din cauza expunerii prelungite la soare (la IR). Pot fi întâlnite la toate categoriile de vârstă, de la copii până la persoanele vârstnice. De regulă, arsurile sunt clasificate în mod vizual, în trei categorii: arsuri de gradul I, II sau III. Metodele moderne ale medicinei occidentale s-au lovit de apariția micro organismelor rezistente la antibiotice, fapt ce a readus în prim plan abordarea propusă prin medicina tradițională.

Această clasificare este bazată pe felul în care se prezintă suprafața cutanata după momentul arsurii: arsurile de gradul I nu trec de primul strat al pielii (epiderma) și sunt însoțite de durere și eritem, se vindecă într-un timp scurt; arsurile de gradul II sunt mai profunde, extinzându-se în dermă, prezintă flictene, hiperemie și edem. Porțiunea afectată trebuie ferită de posibilitatea suprainfectării; arsurile de gradul III se extind până în hipoderm. Pielea devine ischemică, pot fi mai puțin dureroase, datorită afectării terminațiilor nervoase; pot necesita grefe de piele.

Pentru arsurile de tip I si II, Pro Natura a conceput 2 produse: Burn Relief I gel și Burn Relief 2 cremă, ce trebuie utilizate astfel:

  • În prima fază după producerea arsurii, se va utiliza Burn Relief I gel, după spălarea leziunii se aplică gelul și apoi un pansament steril (oprește durerea, răcorește, scade inflamația, promovează repararea țesutului lezat);
  • În cazul apariției flictenelor, se va continua cu Burn Relief II cremă: se aplică în strat gros apoi se acoperă cu un bandaj din tifon necompresiv; se schimbă bandajul și crema de 2 ori pe zi (efect antiinflamator, antibacterian, antiedematos, de stimulare a fibroblaștilor și sintezei de colagen, cicatrizant).

Ingrediente:

Aqua, Glycerin, Col-kefir (Colostrum, Water (and) Lactobacillus/ Leuconostoc/ Acetobacter/ Kluyveromyces/ Saccharomyces milk ferment filtrate), Carbomer, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Menthol, Angelica sinensis extract (Dong Quai), Mentha piperita flower/leaf oil (Menta), Lactobacillus/ Pollen ferment (Amrita), Pistacia lentiscus gum (Mastic gum), Matricaria chamomilla flower oil (Musetel), Castanea sativa fruit oil (Castan), Aloe vera leaf oil, Arnica montana flower oil, Propolis extract.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social