Aghoras Aur coloidal AquaNano Vital Pur 10ppm 480 ml

Aur coloidal AquaNano Vital Pur 10ppm 480 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13150
39,34 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Aur coloidal AquaNano Vital Pur 10ppm 480 ml de la Aghoras

Aur coloidal AquaNano Vital Pur 10ppm, Aghoras, 480 ml

Aur coloidal AquaNano Vital Pur 10ppm - in unele sisteme medicale traditionale, se considera ca aurul este extrem de util pentru sistemul nervos, actionand ca un tonic, revigorant, imbunatatind memoria si marind coeficientul de inteligenta. Totodata, se considera ca este util si pentru articulatii, actionand pentru ameliorarea unor forme de artrita.

Urmarind descrierile utilizatorilor unor astfel de produse, se poate remarca faptul ca sunt rare persoanele care nu resimt efectele globale ale acestui produs, impactul sau fiind de obicei rapid si foarte puternic, pe numeroase planuri. Mai ales persoanele de varste inaintate au relatat cel mai intens spor de performanta, dovedindu-se util atat pentru dinamismul fizic si pentru o mai buna coordonare motorie (incluzand eliminarea durerilor de tip inflamator specifice varstei), cat si pentru tonusul psihic si mental.

Aurul (sub aceasta forma) daruieste tuturor, indiferent de varsta, cate ceva din bogatia pe care o simbolizeaza, nu intamplator fiind asociat cu Soarele in aproape toate traditiile spirituale ale planetei.

Culoarea roz este specifica unor dimensiuni foarte scazute ale particulelor, acesta fiind un semn distinctiv al prezentei aurului coloidal, spre deosebire de produsele perfect incolore, care isi justifica aspectul prin dimensiunea redusa a particulelor desi, in cazul acestora, lipsa perfecta de culoare este explicata in special de... culoarea naturala a apei pure.

In cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compozitia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub forma de flocoane, foite, particule, si nu sunt daunatoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloza (cafea) atunci cand continutul flaconului este la final. 

Contraindicatii: folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la aur


Aur coloidal AquaNano Vital Pur 10ppm 480 ml - producator Aghoras se recomanda pentru Artrita si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Apa distilata, aur 10ppm.

Administrare

Se va utiliza cate o cantitate de 5-15 ml odata, de 1-4 ori pe zi, dupa necesitati.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social