Indian Herbal Mental Herbal 60 capsule

Mental Herbal 60 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 4011
47,19 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Mental Herbal 60 capsule de la Indian Herbal

Mental Herbal, Indian Herbal, 60 capsule

Mental Herbal - ajuta la cresterea performantelor mentale, imbunatatirea memoriei, facilitarea procesului de invatare, optimizarea capacitatatii de atentie si concentrare, marirea rezistentei in situatii de efort intelectual. Confera o mai buna adaptare la situatiile de stress, chiar si pe perioade lungi de timp. 

Plantele din componenta produsului hranesc celula nervoasa si sustin buna functionare a sistemului nervos central. De asemenea, Mental Herbal ajuta la imbunatatirea circulatiei cerebrale si marirea aportului de oxigen in zona creierului fiind recomandat astfel persoanelor cu dificultati de invatare si de focalizare a atentiei, celor care intampina greutati in stocarea si reactualizarea informatiilor.
 
Indicatii:
  • deficit de atentie si concentrare
  • Alzheimer
  • depresie
  • anxietate
  • stress
  • surmenaj intelectual
  • insomnie
  • atacuri de panica

Mental Herbal 60 capsule - producator Indian Herbal se recomanda pentru Autism, deficit de atentie (ADHD) si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Acorus Calamus, Celastrus Paniculatus, Convolvulus Pluricaulis, Foeniculum Vulgare, Glycyrrhiza Glabra, Nardostachys Jatamansi, Phyllanthus Emblica, Phyllanthus Niruri, Withania Somnifera.

Administrare

Cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Indian Herbal: INDIAN HERBAL este importator al suplimentelor alimentare pe baza de plante indiene. Produsele Indian Herbal sunt 100 % naturale, obtinute dupa retete ayurvedice traditionale, ce isi dovedesc eficacitatea de mii de ani. Gama de produse Indian Herbal cuprinde capsule, produse cosmetice, pulberi, tablete din plante si uleiuri medicinale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite