Diuretic din plante x60cps 2585, Jamieson

Diuretic din plante x60cps 2585, Jamieson
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Balonare (meteorism)

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Diuretic din plante x60cps 2585, Jamieson de la Jamieson

Descriere produs Diuretic din plante x60cps 2585, Jamieson

Ajuta la eliminarea retentiei de apa si a balonarii.

INDICATII: Diureticul din plante este un bun dezinfectant al tractului urinar, fiind util in cazul infectiior urinare de intensitate usoara. Acesta reduce inflamatia vezicii urinare, a rinichilor si a tractului urinar. Diureticul din plante de la Jamieson contine doua ingrediente cu actiune diuretica sinergica: extract de Strugurii-ursului si extract de Barosma betulina. Frunzele de Strugurii-ursului au fost folosite cu succes in medicina populara inca din timpuri stravechi. Principiile active pe care planta le contine, o recomanda in fitoterapia bolilor renale, precum si ca antiseptic natural. Nu contine zahar, amidon, gluten, lactoza, coloranti, arome sau conservanti artificiali. Poate fi utilizat si de catre vegetarieni.

INGREDIENTE: Ingrediente active: Extract de Strugurii-ursului 50 mg, Extract de Barosma betulina 25 mg. Ingrediente: agenti de incarcare: fosfat de calciu dibazic dihidrat si celuloza microcristalina; capsula: hidroxipropilmetilceluloza; extract uscat 4:1 din parti aeriene de Strugurii-ursului (Arctostaphylos uva-ursi); extract uscat 4:1 din parti aeriene de Barosma betulina; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal si dioxid de siliciu coloidal.

MOD DE UTILIZARE: Adulti: cate 2 capsule de maximum 3 ori pe zi. Continutul poate fi dizolvat in apa sau in ceai. A se consulta medicul in caz de utilizare pe o perioada mai lunga de o luna.

AVERTIZARI: A se utiliza in sarcina sau alaptare doar dupa consultarea unui medic sau daca administrati acest produs pe o perioada mai lunga de 5 zile. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la o temperatura intre 15C si 25C.

MOD DE PREZENTARE: 60 de capsule vegetale

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Jamieson: Jamieson este, încă din anul 1922, cel mai important producător de suplimente de înaltă calitate din Canada. Produsele Jamieson sunt fabricate și ambalate în facilitățile ultra-moderne din Windsor (Canada) și sunt puse la dispoziția consumatorilor din întreaga lume. Jamieson a fost votat consecvent pentru cea mai de încredere marcă de vitamine din Canada, iar motivul este unul singur: într-o piață în plină ascensiune, s-au remarcat prin angajamentul lor de a furniza cele mai pure, sigure și eficiente soluții pentru o stare de bine.Jamieson a dezvoltat Protocolul “360 Pure”, ce constă în efectuarea a 360 de paşi de asigurare a calităţii, pentru a garanta o puritate absolută în fiecare stadiu al producţiei si foloseste ingrediente premium, de cea mai bună calitate, cu origine clar definită.Ştim cât de important este să ne protejăm sănătatea şi starea de bine, dar în acelaşi timp să nu epuizăm resursele mediului înconjurător.Jamieson se află în permanentă expansiune, fiind prezentă în momentul de faţă în peste 30 de ţări de pe 4 continente.Toate produsele Jamieson sunt obținute din formulări cu substanțe de origine naturală.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite