Weleda Balsam regenerant cu ovaz pentru par uscat sau deteriorat 200 ml

Balsam regenerant cu ovaz pentru par uscat sau deteriorat 200 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13666
70,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire par Balsam de par TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Balsam regenerant cu ovaz pentru par uscat sau deteriorat 200 ml de la Weleda

Balsam regenerant cu ovaz pentru par uscat sau deteriorat, Weleda, 200 ml

Balsam regenerant cu ovaz pentru par uscat sau deteriorat - pentru elasticitate, vigoare si stralucire. Balsamul regenerant cu ovaz are grija de o extra portie de hidratare si hranire dupa spalarea parului. O compozitie speciala de ingrediente vegetale pretioase netezeste structura firului de par si permite astfel o pieptanare usoara.In cazul parului uscat sau deteriorat, stratul protector al firului de par este afectat. Proprietatile regenerante si fortifiante ale ovazului sustin dezvoltarea unei structuri sanatoase ale firului de par. Acesta isi recapata moliciunea si netezimea naturala. Balsamul delicat parfumat cu ulei nutritiv de jojoba bio, ulei de cocos bio, extracte de ovaz bio si nalba bio, confera parului elasticitate, rezistenta si stralucire.

Formule delicate ale ingrijirii holistice Weleda: pentru un scalp sanatos si un par natural frumos. 

Fara silicon sau tenside care contin sulfat. Produs testat dermatologic. Nu contine materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici. Produsele si ingredientele nu sunt testate pe animale.

Weleda. In armonie cu omul si natura.

Ingrediente principale: ovaz, jojoba, cocos.


Balsam regenerant cu ovaz pentru par uscat sau deteriorat 200 ml - producator Weleda se regaseste in categoria Ingrijire par - Balsam de par si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Water (Aqua), Alcohol, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, PCA Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Avena Sativa (Oat) Extract, Fragrance (Parfum)*, Isoamyl Laurate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Xanthan Gum, Citric Acid, Arginine, Hydrolyzed Wheat Protein, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Coumarin*. *din uleiuri esentiale naturale.

Administrare

Se maseaza in parul ud, se lasa sa actioneze scurt, se clateste bine.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Weleda: Fondata in 1921 ca laborator farmaceutic, cu gradina proprie de plante medicinale, Weleda este astazi un producator mondial de cosmetice naturale holistice si de produse farmaceutice pentru terapia antropozofica. Inca de la infiintare, Weleda a urmarit atingerea unor obiective care decurg din principiile sale fundamentale. Produsele sunt menite sa sprijine oamenii in dezvoltarea lor personala, atat in mentinerea, promovarea si restabilirea sanatatii lor, cat si pentru atingerea unei stari de echilibru fizic si psihic.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite