Etamine du Lys Balsam BIO rufe, parfum lavanda Etamine 1L

Balsam BIO rufe, parfum lavanda Etamine 1L

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19837
47,24 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Balsam rufe bio
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Balsam BIO rufe, parfum lavanda Etamine 1L de la Etamine du Lys

Acest balsam organic a fost special creat pentru a catifela si proteja fibrele rufelor, are un pH intre 2.5 si 3.5 si un parfum 100% natural de lavanda. Balsamul Etamine du Lys are o eficienta optima si contine 99% ingrediente de origine naturala. Produsul indeplineste standardul de certificare organica Ecocert privind detergentii ecologici, acest lucru garantand ca el respecta mediul inconjurator si ca a fost fabricat conform bunelor practici de , chimie verde, . In plus, certificarile One Voice si PETA-Cruelty free International asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale.

Instructiunile de dozare sunt calculate pentru o incarcatura de rufe de 4.5 kg. Capacul flaconului de 1 litru reprezinta o masura de 30 ml. Pentru spalarea automata in masina de spalat rufe, se foloseste o cantitate de 25 ml de balsam. Pentru folosirea balsamului in masina de uscat rufe, se aplica o cantitate de 15 ml de produs pe o carpa usor umeda.

Balsamul Etamine du Lys nu pateaza. Pentru a respecta mediul inconjurator, recomandam folosirea masinii de spalat cu incarcatura completa, setata la o temperatura scazuta a apei si cu cicluri de spalare scurte, pe cat posibil. Totodata, te rugam sa respecti instructiunile de dozare. 

Compozitie: 5-15% surfactanti cationici(miez de palmier), <5% parfum 100% natural(contine ulei esential de lavanda*, limonen**, linalool**) Contine si: apa, solvent, tocoferol, ulei de soia (non-OMG). (**Ingrediente prezente in mod natural in uleiurile esentiale) (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) 99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala, 0.01% din totalul ingredientelor sunt provenite din agricultura ecologica. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite