Apicola Georgescu APIELIXIR protectie hepatica si detoxifiere 20 fiole x 10 ml

APIELIXIR protectie hepatica si detoxifiere 20 fiole x 10 ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Boli hepatice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere APIELIXIR protectie hepatica si detoxifiere 20 fiole x 10 ml de la Apicola Georgescu

Apielixir protectie hepatica si detoxifiere, Apicola Georgescu, 20 fiole x 10 ml

APIELIXIR protecție hepatică și detoxifiere cu Lăptișorul de matcă, Polen, Armurariu si Turmeric.

Lăptișorul de matcă este hrana reginei stupului (matca). Longevitatea extraordinară a reginei, funcţia sa de procreare în stup, care asigură perpetuarea intregii colonii și dimensiunile mult mai mari decât ale unei albine lucrătoare sunt consecințele acestei hrane speciale, de cea mai bună calitate.

 Laptisorul de matcă conține o gamă largă de substanțe nutritive: vitamine, minerale, aminoacizi esențiali, acetilcolină și Acid 10-HDA (acid 10-hidroxi-2-decenoic).

 Polenul este bogat în proteine, vitamine, minerale și fibre. Substanțele conținute au efecte revigorante, susținând energia și vitalitatea. Susține imunitatea. De asemenea, polenul susține bună-starea gastrointestinală, apetitul, buna funcționare a inimii, sănătatea vaselor de sânge și un nivel echilibrat de lipide; contribuie la confortul în timpul menopauzei.

Armurariul susține sănătatea ficatului, contribuie la protecția ficatului și potențialul de detoxifiere a acestuia. Ajută la menținerea funcției hepatice și susține digestia și purificarea organismului; este util în menținerea funcțiilor fiziologice de purificare.

Turmericul ajută la menținerea sănătății ficatului și are proprietăți antioxidante semnificative. Este util in cazul acumulării grăsimilor și contribuie la destocarea lor de la nivelul ficatului. Susține apetitul și sistemul imunitar.

Compozitie / Prospect

Ingrediente / fiolă de 10ml: extract apos 4:1 din rizomi de Turmeric (Curcuma longa) - 6000mg; apă purifi[1]cată; extract apos 20 % de polen – 1350mg; lăptișor de matcă pur cu minimum 1,3 % 10-HDA (acid 10-hidroxi -2-decenoic) - 1000mg; miere polifloră - 1000mg; extract hidroetanolic uscat 10-18:1 (guma acacia) din fructe de Armurariu (Silybum marianum) cu 9-11 % silima[1]rină - 100mg.

Administrare

Mod de utilizare: Copii de peste 12 ani: 1 fiolă/zi și Adulți: 1-2 fiole/zi, de preferință dimineața, cu 15 minute înainte de masă. Se recomandă cure de 30 de zile. După fiecare 10 zile se face o pauză de 7 zile.

Se poate utiliza: Ca atare, se agită bine fiola înaintea deschiderii (1), se rupe un capăt al fiolei în dreptul benzii albe (2), se acoperă cu degetul, după care se rupe și celălalt capăt (3), care apoi se introduce în gură (4). Atenție la marginea ruptă să nu vă răniți cavitatea bucală. Produsul se consumă prin sucțiune sau se scurge conținutul într-un pahar cu apă.

A se păstra la loc întunecos, ferit de razele directe ale soarelui și umiditate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apicola Georgescu: APICOLA PASTORAL GEORGESCU a inceput din pasiune pentru apicultura care s-a transformat cu multa munca si perseverenta pe parcursul a peste 25 de ani intr-o companie de succes. Produsele apicole Pastoral Georgescu se vand pe plan intern si extern. "Albina Carpatina" ofera o gama de produse apicole cu proprietati terapeutice deosebite si efect tonic, vitaminizant, mineralizant, antioxidant ce stimuleaza imunitatea si ajuta in perioade de stres, oboseala, convalescenta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite