Favisan Gentiana 70 capsule

Gentiana 70 capsule

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 15286
33,59 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Gentiana 70 capsule de la Favisan

Gentiana, Favisan, 70 capsule

 

Gentiana are urmatoarele actiuni:

  • Sustine functia hepatobiliara si digestiva.
  • Protejeaza ficatul si ajuta la regenerarea celulei hepatice, ajuta digestia si eliminarea gazelor intestinale, creste pofta de mancare, stimuleaza secretiile salivare, gastrice, biliare si pancreatice.

Precautii: femeile insarcinate si cele care alapteaza, precum si persoanele cu hipertensiune arteriala, ulcer gastro-duodenal nu trebuie sa consume gentiana.

 

 

Gentiana 70 capsule - producator Favisan se recomanda pentru Boli hepatice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

pulbere de radacina de Gentiana (Gentiana asclepiadea) – 300 mg, capsula – gelatina, dioxid de titan

Administrare

1 capsula inainte de mesele principale, cu putina apa,;
-se desface capsula iar pulberea se tine sub limba 1 minut si apoi se inghite cu putina apa, sau
-se desface capsula si se toarna peste pulberea de gentiana 100 ml apa fierbinte ; se filtreaza si se bea inainte de mese.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite