VITA CARE Astragalus Forte 30 capsule Vitacare

Astragalus Forte 30 capsule Vitacare

Disponibil la comanda online

SKU 17015
45,26 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Astragalus Forte 30 capsule Vitacare de la VITA CARE

Astragalus Forte 30 capsule Vitacare

Proprietăți:
Reface numărul de celule roșii din măduva osoasă
Poate stimula producția de interferon a organismului
Poate acționa ca antiviral și tonic cerebral efecte pozitive în afecțiuni ale ficatului și acționează împotriva efectelor toxice ale chimioterapiei
Poate reface până la normal numărul de celule t la pacienții bolnavi de cancer, sida etc
Prezintă proprietăți anti-virale (inclusiv virusurile de hepatită), anti-bacteriene (inclusiv diferite forme de streptococ) anti-inflamatoare, diuretice (ajută la eliminarea fluidelor din organism).

Astragalus forte, ajută la întărirea sistemului imunitar. Poate fi recomandat ca tonic pentru splină, rinichi, plămâni și sânge. Activitatea farmacologică a acestui extract de rădăcină include, pe lângă accesoriu imunitar, activitatea antivirală și antibacteriană, de protecție a ficatului, a sistemului digestiv și cardiovascular. Astragalus poate stimula acțiunea interferonului .de asemenea, poate reduce efectele secundare ale chimio și radioterapiei.

Indicații:
Produsul astragalus conține extract din rădăcina de astragalus membranaceus, una din cele mai complexe plante medicinale, cunoscute pentru acțiunea benefică privind refacerea numărului de celule roșii din măduva osoasă. de asemenea, produsul astragalus poate stimula producția de interferon a organismului, putând acționa ca antiviral și tonic cerebral și având efecte pozitive în afecțiuni ale ficatului (hepatite) și acționând împotriva efectelor toxice ale chimioterapiei.
Administrat în doze terapeutice, astragalus poate reface până la normal numărul de celule t (o formă specifică de celule albe) la pacienții bolnavi de cancer, sida etc. Polizaharidele din astragalus stimulează activitatea corticală a pituitărei-adrenale și reface numărul de celule roșii fabricate în măduva oaselor în cazul leucemiilor. S-a mai demonstrat de asemenea că astragalus stimulează producția proprie de interferon a organismului fiind astfel util în tratarea bolii alzeimer, hepatită c, suport pentru chimoterapie și întărirea functtei imunitare. Astragalus are o acțiune deosebită în protejarea și întărirea sistemului imunitar în general și are acțiuni foarte clare în boli specifice.
Pentru sistemul imunitar stimulează limfocitele t și celulele “ucigașe naturale” nk, mărește producția de imunoglobuline (iga, igg) spectrul de acțiune imunostimulatoare este însă mult mai larg incluzând: gripă, infecții ale tractului respirator, hipertensiune arterială, inflamații, diabet, boli hepatice inclusiv hepatita c, cancer. Are de asemenea activități anti-virale (inclusiv virusurile de hepatită), anti-bacteriene (inclusiv diferite forme de streptococ) anti-inflamatoare, diuretice (ajută la eliminarea fluidelor din organism).

Compoziție:
Extract standardizat 4:1 din rădăcina de astragalus (astragalus membranaceus)  450mg
Excipienți: amidon, silicagel micronizat

Mod de administrare:
1 capsulă /zi, înainte de masă, timp de minim 3 luni

Precauții:
Astragalus nu se recomandă în caz de gripă, boli autoimune și transplant. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.
A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate și ferite de lumină directă a soarelui. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Produs notificat de institutul național de cercetare – dezvoltare pentru bioresurse alimentare – iba bucurești

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social