Set Full face Santal, Ayumi

Set Full face Santal, Ayumi
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cadouri Femei

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Set Full face Santal, Ayumi de la Ayumi

Set Full face Santal Setul Full face Santal, Ayumi

Contine: 

1. Crema de fata cu Lemn de Santal si Ylang Ylang, Ayumi, 100 ml O crema pentru a-ti rasfata, mangaia si iubi pielea cu blandete, cu ajutorul extractelor de alge marine si aloe vera. Acest tratament luxuriant, plin de uleiuri esentiale pretioase, contine extract seducator de lemn de santal, tamaie, salvie si patchouli, iasomie senzuala, lavanda calmanta.

2. Gel de curatare faciala cu Lemn de Santal si Ylang Ylang, Ayumi, 150 ml Un gel de curatare faciala delicat, care curata pielea in profunzime, fara a indeparta uleiurile pretioase ale pielii. Contine extract din lemn de santal seducator, Iasomie senzuala, Lavanda calmanta pentru a ingriji pielea si rasfata simturile intr-un mod delicat.

3. Exfoliant facial cu Lemn de Santal si Ylang Ylang, Ayumi, 125 ml Curatati pielea in profunzime cu acest exfoliant facial cu extract de lemn de santal, care contine pulbere de bambus, praf de roca vulcanica, pentru a indeparta usor celulele moarte ale pielii si pentru a elimina impuritatile.

4. Masca faciala cu Lemn de Santal si Ylang Ylang, Ayumi, 100 ml Pentru o curatare regulata, profunda, masca cu extract de lemn de santal este bogata in principii hidratante, Acid Hialuronic si Unt de Shea. Pentru o doza de hidratare rejuvenanta, masca cu extract de lemn de santal este excelenta pentru detoxifierea si hranirea pielii sensibile.  

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite