Set Trio body Santal, Ayumi

Set Trio body Santal, Ayumi
127,26 lei

Nu este in stoc

Descriere Set Trio body Santal, Ayumi de la Ayumi

Set Trio body Santal, Ayumi Setul Set Trio body Santal 

Este format din :

  1. Gel de dus cu Lemn de Santal si Ylang Ylang, Ayumi, 250 ml  Spalati corpul cu gelul de dus cu extract din lemn de santal pentru a curata usor pielea fara a indeparta uleiurile pretioase ale acesteia. Uleiurile exotice de Babassu amazonian si Jojoba ofera o catifelare delicata si pentru cea mai sensibila piele.
  2.  Exfoliant pentru corp cu Lemn de Santal si Ylang Ylang, Ayumi, 200 ml Foloseste exfoliantul de corp cu lemn de santal pentru a curata si exfolia delicat pielea, prin continutul de pulbere de samburi de masline fin macinati, ce curata fara a indeparta uleiurile pretioase naturale ale pielii. Uleiurile exotice de Babassu amazonian si Jojoba ofera o catifelare delicata si pentru cea mai sensibila piele
  3.  Lotiune de corp cu Lemn de Santal si Ylang Ylang, Ayumi, 250 ml O lotiune de corp senzuala pentru a va rasfata, mangaia si ingriji pielea cu blandete, cu efect calmant oferit de extractul de hamamelis. Uleiurile exotice de Babassu amazonian si Jojoba hranesc si cea mai sensibila piele.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social