Set Trio body Turmeric, Ayumi

Set Trio body Turmeric, Ayumi
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cadouri Femei

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Set Trio body Turmeric, Ayumi de la Ayumi

Set Trio body Turmeric, Ayumi Setul  Trio body Turmeric, Ayumi

 Contine :

  1. Gel de dus cu Turmeric & Ulei de Argan, Ayumi, 250 ml Curatati pielea uscata si deshidratata cu Gelul de dus cu Turmeric & Ulei de Argan, infuzat cu ingrediente active botanice pentru a spori vitalitatea si luminozitatea pielii.
  2.  Exfoliant pentru corp cu Turmeric & Bergamota, Ayumi, 200 ml Formula de curatare pe baza de plante ayurvedice, Exfoliantul cu Turmeric & Bergamota contine particule naturale abrazive din piatra vulcanica pentru a curata usor pielea. Cu o textura perfecta pentru a dezvalui o piele cu aspect mai proaspat, acest exfoliant corporal adauga o nota de lux la rutina ta de baie sau dus.
  3.  Lotiune de corp cu Turmeric & Unt de Shea, Ayumi, 250 ml Hidratati si ajutati pielea sa isi pastreze stralucirea naturala cu Lotiunea de corp cu Turmeric & Unt de Shea, puternic hidratanta. Imbogatita cu ingrediente ayurvedice pentru a imbunatati tonul pielii, cu Babassu si ulei de argan pentru a restabili supletea, cu ulei de migdale dulci pentru a hidrata si papaya pentru a reduce cicatricele, aceasta lotiune de corp se absoarbe rapid in piele.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite