Lumanare si Crema Parfumata Pancalieri Tree(parfum de rozmarin si menta)Tree 300ml

Lumanare si Crema Parfumata Pancalieri Tree(parfum de rozmarin si menta)Tree 300ml
103,99 lei

Nu este in stoc

Descriere Lumanare si Crema Parfumata Pancalieri Tree(parfum de rozmarin si menta)Tree 300ml de la Tree

Lumanarea si Crema Parfumata Pancalieri de la Tree este un produs 2 in 1 ce ofera un balsam minunat care te va suprinde in mod placut.

Este o lumanare cu un parfum special pentru ambient si are o actiune calmanta si protectiva pentru corp.

Ofera un miros placut si se absoarbe rapid in piele fara a o ingrasa.

Totodata pentru pielea uscata va fi un mare ajutor. Intotdeauna proaspata si parfumata, casa ta va avea o aroma naturala unica si o iluminare naturala perfecta.

Nu contine parabeni, petrolati, uleiuri minerale, coloranti sau alte elemente periculoase si este prezentata intr-un ambalaj metalic reciclabil si refolosibil la infinit.

TOTUL CAT MAI LIN Fitilul din ceara de albine este folosit pentru a oferi o lumina naturala. Totodata, aplicarea fina pe piele vor elibera uleiurile vegetale si crema treptat, ajutand la hidratarea mai buna a corpului si a mainilor. PARFUM DE ROZMARIN SI MENTA Parfumul balsamic si salbatic de rozmarin combinat cu menta va bucura pielea si va transforma ambientul intr-o gradina luminata si inmiresmata de plante oficinale.

EFECTE NATURALE PLACUTE Fara simboluri periculoase, casa ta va fi parfumata in mod natural si in completa siguranta. Acest produs nu are sulfat, parabeni, nichel sau elemente chimice, doar extracte botanice atent selectate pentru o experienta profunda si multisenzoriala. Produs in Italia.

Compozitie: Unt de shea, ulei de avocado, ulei de jojoba, ulei de masline extra virgin, ceara virgina de albine, parfum, extracte de piersici si caise, vitamina E, acetat *formula de origine vegetala 100%.

Valori nutritionale: - Beneficii: Este o lumanare cu un parfum deosebit pentru ambient si are o actiune calmanta si protectiva pentru corp.
Ofera un miros placut si se absoarbe rapid in piele fara a o ingrasa. Totodata pentru pielea uscata va fi un mare ajutor. Utilizare produs: Este o lumanare cu un parfum deosebit pentru ambient si are o actiune calmanta si protectiva pentru corp.
Ofera un miros placut si se absoarbe rapid in piele fara a o ingrasa. Totodata pentru pielea uscata va fi un mare ajutor.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite