Cafea instant BIO din cicoare si cereale Favrichon

Cafea instant BIO din cicoare si cereale Favrichon

Disponibil la comanda online

SKU 17330
52,79 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cafea, cacao Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Cafea instant BIO din cicoare si cereale Favrichon de la Favrichon Drinks

Cafeaua instant bio din cicoare si cereale Favrichon este produsa cu ingrediente provenite din agricultura ecologica. Acest produs se prepara instant.

Cafeaua instant bio din cicoare si cereale Favrichon este in mod natural fara zahar adaugat si fara cofeina. Certificare ecologica producator FR-BIO-01.

Produs in Franta. 

Gramaj: 125g

Compozitie: Cicoare*, secara*, orz*, malt din orz*, ghinda*, smochine*. (* Ingrediente din agricultura ecologica) Alergie la orz si secara.

Contine gluten. Poate contine urme de lapte.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1402kj/331kcal, grasimi 0.1g din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 77.5g din care zaharuri 6.7g, fibre 4.4g, proteine 2.7g, sare 0.25g.

Beneficii: Acest produs este o alternativa excelenta la cafea, fiind de calitate organica certificata. Este in mod natural fara zahar adaugat si fara cofeina. Utilizare produs: Acest produs se prepara instant. Se pun 2 lingurite din aceasta cafea intr-o ceasca si se adauga 125 ml de apa, lapte vegetal sau lapte fierbinte sau rece.

Pentru ca produsul sa-si pastreze toate proprietatile, este recomandat sa inchizi bine cutia dupa fiecare utilizare.

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Inchideti bine dupa fiecare utilizare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite