PROBIOS Cafea bio 100% arabica 250g

Cafea bio 100% arabica 250g

Disponibil la comanda online

SKU 18520
30,73 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cafea, cacao
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Cafea bio 100% arabica 250g de la PROBIOS

Descriere produs: Gama de cafea bio macinata Probios contine diverse produse pentru a se potrivi tuturor gusturilor!

In afara amestecurilor clasice gama ofera doua noi mixuri: Cafea cu cafea verde si Cafea cu canepa, a caror aroma este cel mai bun pentru o trezire gustoasa.Incercati toate mixurile de cafea Probios: Cafea cu ginseng, Cafea cu canepa, Cafea cu cafea verde si 100% Cafea arabica Cafeaua utilizată in aceste amestecuri provine dintr-o comunitate mica de indieni nativi din America Centrala - Sierra Nevada, Santa Marta in Colombia. Fermierii fac parte dintr-un proiect social care pastreaza triburile native si sporeste patrimoniul lor cultural ai spiritual.

Fermierii obtin un pret echitabil si stabil pentru cafeaua cultivata si recoltata, amestecurile fiind apoi preparate in Italia, prajite si ambalate.Ambalajul este prevazut cu micro-orificii pe partea din spate, care permit aromei sa iasa in mod spontan in cantitati mici, fara a schimba caracteristicile organoleptice. Orificiile faciliteaza evolutia naturala si rafinamentul gustului amestecului.

Beneficii:Cafeaua organica (ecologica) este cultivata fara folosirea pesticidelor si a ingrasamintelor chimice. Pentru a fi certificata drept cafea organica ea trebuie procesata in conditii ecologice. Efectul cafelei se bazeaza pe cofeina - o substanta care este un stimulent puternic al sistemului nostru nervos central si in acelasi timp un stimulent al inimii. Cofeina mareste tonusul muscular, mareste acuitatea simturilor, intensifica circulatia cerebrala, creste frecventa cardiaca. De aici vin toate utilizarile "terapeutice" ale cafelei, care este capabila pe termen scurt sa ne mobilizeze energiile, sa ne scoata din starea de apatie sau somnolenta.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite