Adams Vision Extract Afin 500mg 30cps, Adams

Extract Afin 500mg 30cps, Adams

Disponibil la comanda online

SKU 19147
27,84 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Hipertensiune arteriala Diabet Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Extract Afin 500mg 30cps, Adams de la Adams Vision

Afinele sunt printre singurele fructe cu cele mai mari cantități de antioxidanți. 

Este un supliment bogat în glicozide antocianice, fiind folosit ca adjuvant în afecțiuni vasculare, având efect favorabil asupra circulație sanguine. 

Prin acțiunea sa asupra sistemului urinar, ajută la dezinfectarea căilor urinare și datorită conșinutului bogat de tanini prezintă un efect antidiareic. Capsulele cu pulbere din afine negre sunt indicate în ameliorarea clinică şi biochimică a diabetului zaharat. Prin acţiunea hipoglicemiantă, poate chiar înlocui administrarea insulinei, în formele incipiente sau uşoare ale bolii.

De asemenea, suplimentul este benefic in afectiuni oftalmologice, valori crescute ale tensiunii arteriale, alte afectiuni care insotesc sau complica diabetul zaharat, avand si actiune bacteriostatica.

Acest supliment nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos

Mod de administrare: 1 capsula

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite