Adserv Pachet Complex Quercetin 98, 60 + 30 capsule, AdNatura

Pachet Complex Quercetin 98, 60 + 30 capsule, AdNatura

Disponibil la comanda online

SKU 20785
66,63 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Pachet Complex Quercetin 98, 60 + 30 capsule, AdNatura de la Adserv

Pachet Complex Quercetin 98, 60 + 30 capsule, AdNatura

Quercetin 98 pachet 60 cu 30 contine o formula sinergica pe baza de Quercetina, Bromelaina, Vitamina C si Astragalus cu actiune complexa pentru suportul sistemului imunitar.

Bromelaina ajuta la digestia proteinelor.

Vitamina C creste absorbtia fierului si contribuie la: functionarea normala a sistemului imunitar,protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, reducerea oboselii si extenuarii,regenerarea formei reduse a vitaminei E, functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice, formarea normala a colagenului pentru functionarea normala: a vaselor de sange, sistemului osos, ligamentelor, gingiilor, pielii si a dintilor,metabolismul energetic normal,functionarea normala a sistemului nervos, mentinerea sanatatii psihice                                                                       

Astragalus: sustine apararea naturala a organismului, protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ,ajuta la mentinerea sanatatii sistemului microvascular, contribuie la fluidizarea si circulatia sangelui si la mentinerea presiunii normale a acestuia,ajuta la mentinerea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor, contribuie la mentinerea confortului in timpul ciclului premenstrual si la starea de bine in timpul menopauzei, contribuie la activitatea adaptogena,sustine rezistenta organismului in conditii ambientale severe

Ingrediente capsula: extract din flori de Salcam-japonez Sophora japonica, standardizat cu min. 98% Quercetina 260 mg; capsula vegetala; extract 25:1 din fructe de Acerola, standardizat cu 34-38% vitamina C nativa 45 mg, furnizand min. 15,30 mg vitamina C naturala, nativa, adica 19% VNR; extract din Ananas, standardizat cu min. 2.500 GDU/g bromelaina 30 mg; Astragalus Astragalus membranaceus radacina extract, standardizat cu 10% Astragaloside 25 mg.

Mod de utilizare: 2 capsule pe zi / conform recomandarii specialistului.

Precautii: a se administra cu precautie femeilor insarcinate sau care alapteaza, copiilor si celor la care poate interactiona cu medicatia sau alte afectiuni.

Mod de prezentare: un flacon cu 60 de capsule + un flacon cu 30 de capsule.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adserv:

ADSERV este un producator roman de produse naturiste din 2004. Gama de produse Adnatura cuprinde ceaiuri, tincturi si remedii naturale. Adnatura promoveaza produse 100% naturale obtinute din plante medicinale.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite