Dvr Pharm Performa Exam, 60 capsule, Bionovativ 120 cps

Performa Exam, 60 capsule, Bionovativ 120 cps

Disponibil la comanda online

SKU 22264
144,80 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Efort intelectual sustinut Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Performa Exam, 60 capsule, Bionovativ 120 cps de la Dvr Pharm

In urma 50 de ani, profesorul si neurologul Corneliu E. Giurgea introducea in medicina conceptul de „substante nootrope”. Ce sunt acestea? Molecule complexe ce ne fac sa memoram, sa corelam sau sa reactionam mai rapid si mai precis. Or, exact de amplificarea acestor capacitati au nevoie copiii, tinerii si adultii inaintea examenelor. De ce? Pentru ca au nevoie de suport in doua situatii:
In timpul procesului invatarii - este necesara mobilizarea capacitatilor cerebrale, pentru a facilita intelegerea si memorarea.
In timpul examenelor - este necesara amplificarea pe moment a abilitatii de accesare a notiunilor memorate, dar si cresterea vitezei de reactie si de rationament.
PERFORMA EXAM are, printre ingrediente, amestecul de extracte de salvie si salvie spaniola patentat sub numele de Cognivia. Un studiu clinic, dublu orb, randomizat, a demonstrat ca doza din acest ingredient, continuta in 2 capsule de PERFORMA EXAM, creste rapid capacitatile intelectuale. Mai exact, autorii studiului au observat ca intr-o ora se produce o crestere seminificativa a vitezei de reactiei, a memoriei lucrative si a capacitatii de efort. Mai mult, aceasta imbunatatirea a abilitatilor cognitive se mentine aproximativ 7 ore. Dar iata care sunt principalele actiuni fiziologice ale PERFORMA EXAM:
ACTIUNI FIZIOLOGICE:
Roinita: sustine calmul, relaxarea.
Griffonia: sustine activitatea creierului.
Ashwagandha: sustine capacitatile mentale si fizice in caz de oboseala, epuizare, slabiciune si lipsa concentrarii; sustine rezistenta organismului in conditii de stres; ajuta la mentinerea echilibrului mental; sustine instalarea somnului, invatarea si memoria.
Rozmarin: contribuie la mentinerea nivelului de energie al organismului.
INGREDIENTE:
- COGNIVIA™/ extract apos (guma acacia*) din parti aeriene de Salvie (Salvia officinalis)/ Salvie-spaniola (Salvia lavandulifolia), continand minimum 4% monoterpene si minimum 35% polifenoli*: 300,15 mg
- capsula vegetala din orez
- extract apos 6-8:1 (maltodextrina) din frunze de Rozmarin (Rosmarinus officinalis), continand minimum 5% derivati hidroxicinamici exprimati ca acid rosmarinic: 67,5 mg
- radacina, extract hidrometanolic uscat 5:1 (dextrina 20%) din radacini de Ashwagandha / Ginseng-indian (Withania somnifera), continand 1,5% withanolide: 36,63 mg
- uleiuri esentiale de:
- Lemongrass (Cymbopogon flexuosus): 0,36 mg
- Rozmarin (Rosmarinus officinalis): 0,18 mg
- rasina de Arbore de tamaie sacra (Boswellia sacra): 0,09 mg
- Musetel roman (Anthemis nobilis): 0,045 mg
- Cuisoare (Eugenia caryophyllus): 0,045 mg.
EFECTELE BENEFICE ALE ACESTUI PRODUS:
- Ajuta concentrarea
- Ajuta in cazul problemelor de memorie
- Echilibrul emotional
- Mentine capacitatile in caz de oboseala
- Mentinerea memoriei de lucru
- Performanta creierului
- Performanta mentala
- Relaxarea optima
- Sustine hipofiza si tiroida
- Sustine memoria
MOD DE UTILIZARE:
Adulti si adolescenti: cate 2 capsule pe zi, luate cu 1 ora inaintea efortului intelectual sau de atentie.
Copii (10-13 ani): cate 1 capsula pe zi, luata inaintea efortului de invatare.
PRECAUTII SI CONTRAINDICATII: A nu se consuma de catre persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite