Medica Cardiovasc 150 capsule

Cardiovasc 150 capsule

La comanda, in 1 zi

SKU 9919
47,27 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Cardiovasc 150 capsule de la Medica

Cardiovasc, Medica, 150 capsule

Cardiovasc - benefic pentru bolnavii de inima. Poate preveni bolile cardiovasculare.

Actiune farmacologica:
 • coronarodilatator,
 • tonic cardiac,
 • vasodilatator,
 • hipocolesterolemiant,
 • antiagregant plachetar,
 • antiaterosclerotic
 • antioxidant.

Principiile active din fructele de paducel sunt: acizii triterpenici, derivatii antocianici, compusii flavonici. La nivelul coronarelor actioneaza coronarodilatator. Asupra miocardului compusii flavonici exercita actiune tonotropa. Fructele de paducel determina o imbunatatire a circulatiei la nivelul coronarelor, ceea ce are drept rezultat scaderea predispozitiei la accesele de angor. Prin actiunea directa asupra miocardului, cat si prin cea vasodilatatoare, determina scaderea tensiunii arteriale.

Usturoiul are ca principal component alicina. Pe langa efectul hipotensor, are actiune hipocolesterolemianta, prin scaderea trigliceridelor si a colesterolului seric. Are efect antiagregant plachetar si reduce ateroscleroza aortei, fiind considerat un foarte bun agent profilactic fata de cardiopatia ischemica.

Frunzele si extractul (standardizat 24/6) de Ginkgo biloba, prin ginkgoflavoglucozide si terpene lactonice au actiune: vasodilatatoare, antiagregant plachetara, antioxidanta, toate acestea fiind benefice in bolile cardiovasculare.

Proprietatile produsului sunt potentate de prezenta in formula a lecitinei, cu efect hipocolesterolemiant, stiut fiind ca in bolile cardiovasculare se inregistreaza frecvent o crestere a colesterolului si trigliceridelor, ce poate avea efecte grave asupra cordului si vaselor.

Indicatii:

 • adjuvant in bolile cardiovasculare: hipertensiune arteriala esentiala, cardiopatie ischemica cronica dureroasa si nedureroasa;
 • ateroscleroza sistemica;
 • hipercolesterolemie;
 • insuficienta circulatorie periferica;
 • sindrom Raynaud.

Datorita incidentei la varste din ce in ce mai scazute a acestor patologii, recomandam produsul si ca mijloc preventiv al acestora.


Cardiovasc 150 capsule - producator Medica se recomanda pentru Hipertensiune arteriala si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Paducel (Crataegi fructus) 0.070g/caps,
Usturoi (Alii sativi bulbus) 0.060g/caps,
Extr. ginkgo biloba 0.010g/caps,
Frunze de ginkgo biloba 0.100g/caps,
Lecitina din soia 0.060g/caps.

Administrare

Ca mijloc preventiv 1 cps/zi dimineata,
Adjuvant in patologiile mentionate mai sus 1 cps de 3 ori/zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social