Ceai BIO pentru arderea grasimilor (cocos, ananas) Pages 20 plicuri

Ceai BIO pentru arderea grasimilor (cocos, ananas) Pages 20 plicuri
28,79 lei

Nu este in stoc

Descriere Ceai BIO pentru arderea grasimilor (cocos, ananas) Pages 20 plicuri de la Pages

Infuzia bio arderea grasimilor (cocos, ananas) Pages este un produs de calitate superioara, provenit din agricultura ecologica certificata.

Bucurati-va de o mixtura uimitoare si energizanta: mate se amesteca cu guarana si cu aromele de ceai verde si cafea verde. Toate beneficiile acestor plante sunt cuprinse intr-o singura reteta, imbunatatita si de notele dulci ale ananasului si parfumul fin al nucii de cocos.

Este o bautura delicioasa care te va ajuta sa calatoresti cu gandul si in timp, sa-ti oferi un mic rasfat al gusturilor, fiind ideala totodata pentru a fi un ajutor de nadejde intr-o dieta de slabit.

Mate, guarana si ceaiul verde contribuie la arderea grasimilor si consumul a 3 pliculete de ceai pe zi va permite sa va bucurati pe deplin de beneficiile lor.

Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute Temperatura de infuzare: 90 C Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Produs in Franta.

Gramaj: 20 x 1.5g Compozitie: Ceai verde* 49%, mate verde* 35%, arome naturale(ananas 7%, nuca de cocos 3%) 10%, boabe de cafea verde* 4%, seminte de guarana* 1% , granule de suc de ananas* 1%. (*Ingrediente din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Contine cantitati neglijabile de grasimi, acizi grasi saturati, carbohidrati, zaharuri, proteine ​​si sare. Beneficii: Este o bautura delicioasa care te va ajuta sa calatoresti in timp si sa-ti oferi un mic rasfat al gusturilor, fiind totodata un ajutor de nadejde intr-o dieta de slabit.
Mate, guarana si ceaiul verde contribuie la arderea grasimilor. Consumul a 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile lor.

Utilizare produs: Mate, guarana si ceaiul verde contribuie la arderea grasimilor si consumul a 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile lor.
Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute
Temperatura de infuzare: 90°C

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite