Adserv Ceai digestiv, 50g, AdNatura

Ceai digestiv, 50g, AdNatura

Disponibil la comanda online

SKU 20816
5,86 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ceaiuri Ceaiuri vrac
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai digestiv, 50g, AdNatura de la Adserv

Ceaiul Digestiv este recomandat pentru sustinerea sistemului digestiv, stimularea digestiei, a secretiei gastrice, mentine functionarea sistemului digestiv la parametrii normali.

Ajuta la eliminarea disconfortului gastric determinat de gazele abdominale, de crampe si de hipersecretia gastrica si biliara.

Stimuleaza digestia greoaie.

Ingrediente: seminte de coriandru (Coriandrum sativum) – 14%, fructe de anason (Pimpinella anisum) – 14%, fructe de chimen (Carum carvi) -13%, frunze de papadie (Taraxacum officinale) – 13%, parti aeriene de coada-soricelului (Achillea millefolium) – 11%, flori de galbenele (Calendula officinalis) – 11% parti aeriene de cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris) -10%, rizomi de ghimbir (Zingiber officinale) -9%, scoarta de scortisoara (Cinnamomum cassia) -3%, radacini de lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) – 2%.

Mod de utilizare:

Intern: infuzie – peste 1-2 lingurite cu planta sau 1-2 pliculete de ceai se toarna 250ml de apa clocotita.  Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi. Se recomanda cure de 3 saptamani. Dupa o pauza de 3 zile, se poate relua pana la obtinerea rezultatelor dorite.

Mod de prezentare: o cutie cu 50g de ceai.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adserv:

ADSERV este un producator roman de produse naturiste din 2004. Gama de produse Adnatura cuprinde ceaiuri, tincturi si remedii naturale. Adnatura promoveaza produse 100% naturale obtinute din plante medicinale.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite