Ceai de Siminoc 40 g Hypericum Plant

Ceai de Siminoc 40 g Hypericum Plant

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 15718
11,85 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai de Siminoc 40 g Hypericum Plant de la Hypericum

Descriere Ceai de Siminoc 40 gr de la Hypericum Plant

Ceai de Siminoc, Hypericum, 40 gr

Ceai de Siminoc - ca intrebuintari secundare, acesta este util in cresterea diurezei si eliminarea helmintilor si acidului uric din organism. Optimizarea digestiei si sustinerea detoxifierii si regenerarii sistemelor hepatobiliar si renal sunt demersuri cu atat mai necesare cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica (mese neregulate, asocierea gresita a alimentelor, mancatul in graba si la ore improprii), procesata (devitalizata, lipsita de enzime) si plina de toxine, aditivi si cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinati, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slaba calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acesti stresori pot modifica microbiota gastrică și intestinală, cu efecte asupra digestiei, tranzitului intestinal și a răspunsului imun.

Acest lucru are o influenta negativa asupra intregului corp si, cel mai adesea, afectează digestia, absorbția nutrienților și mucoasa gastrică și intestinală. Astfel, digestia, în special pe fondul unor dezechilibre la nivelul microbiotei intestinale (intoleranțe), dar și a unor dereglări de natură hepatobiliară („bilă leneșă”, „ficat gras”) sau pancreatică (producție insuficientă de enzime), poate avea de suferit, afectarea sa devenind evidentă odată cu apariția balonării, meteorismului, arsurilor gastrice asociate sau nu cu reflux gastroesofagian, a stărilor de greață, inapetență sau a poftelor alimentare exagerate. Nevoia menajării sistemului nostru digestiv, în care funcțiile hepatobiliare au un rol major, devine și mai evidentă în perioadele stresante când nu putem avea mese regulate, de sărbători, când consumăm alimente grele și după episoadele de post, când facem trecerea de la o alimentație restrictivă la una mai permisivă. În plus, ficatul și colecistul au nevoie de protecție și susținere pentru a se regenera și după abuzul de alcool, lipsa de somn, fumat, intoxicarea cu anumite substanțe, în perioadele de convalescență sau dacă urmăm anumite tratamente medicamentoase care suprasolicită funcția de detoxifiere a acestor organe.

In ceea ce priveste sistemul renal, acesta este greu incercat mai ales din cauza rolului sau esential in purificarea sangelui si eliminarea pe cale urinara a toxinelor. In plus, un metabolism lent, consumul excesiv de sodiu, precum si altii factori de natura fiziologica si psihologica, pot determina retentia apei in tesuturi cauzand disconfort si un aspect inestetic.

Pentru a ne proteja corect sistemele hepatobiliar, gastrointestinal si renal, putem alege soluții naturale bazate pe plante cu o acțiune tonic-amara, eupeptica, colecistokinetica, antihelmintica sau diuretica, precum Siminocul. Astfel, utilizarea infuziilor pe baza de Siminoc asigură buna functionare a ficatului si colecistului, stimulează secreția gastrică și pe cea pancreatica, combate viermii intestinali si sustine functia de detoxifiere a organismului.

Compozitie / Prospect

Flori de Siminoc (Helichrysum arenarium).

Administrare


Intern: sub forma de decoct din 1 lingura de planta la 250 ml de apa clocotita. Se fierbe 10 minute, se lasa acoperit inca 15 minute, apoi se strecoara si se beau 1-2 cani de ceai pe zi, cu o jumatate de ora inainte de masa. In cazul in care se doreste consumul pe perioade indelungate, se recomanda pauze de minimum 1 luna la fiecare 3 luni.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu Tinctura Hepato-biliară!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Hypericum: HYPERICUM Impex Srl din Cluj Napoca va ofera suplimente alimentare exclusiv din surse naturale (organice) - plante medicinale si fructe de padure. Produsele Hypericum contin extracte naturale concentrate, ceea ce asigura o mai buna asimilare in organism a substantelor active benefice pentru diferite afecţiuni
Cosul este gol
Nu ai produse favorite