Ceai BIO cu ulei esential circulatie (afine, vin rosu si mure) Velay 20 plicuri

Ceai BIO cu ulei esential circulatie (afine, vin rosu si mure) Velay 20 plicuri

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 17102
27,59 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai BIO cu ulei esential circulatie (afine, vin rosu si mure) Velay 20 plicuri de la Velay

Infuzia bio circulatie (afine, vin rosu si mure) Pages este un produs de calitate superioara, provenit din agricultura ecologica certificata.

Bucura-te de o combinatie de frunze de afine si mure, completata de bogatia frunzelor de vita de vie rosie.

Aceasta infuzie este caracterizata de gustul usor si dulce al murelor, acest fruct mic, suculent, de culoare negru-violet si care este cules din zone rurale salbatice, fiind bautura ideala pentru reducerea senzatiei de picioare grele.

Afinul imbunatateste circulatia sangvina si vita de vie rosie ajuta la calmarea senzatiei de picioare grele, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi va va permite sa va bucurati pe deplin de beneficiile lor.

Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute Temperatura de infuzare: 90 C Certificare ecologica producator FR-BIO-01.

Produs in Franta

Gramaj: 20 x 1.8g

Compozitie: Frunze de afine* 41%, frunze de mure* 28%, paducel* 14%, frunze de vita de vie rosie* 10%, granule de ulei esential de portocale rosii* 7%. (*Ingrediente din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Contine cantitati neglijabile de grasimi, acizi grasi saturati, carbohidrati, zaharuri, proteine ​​si sare. Beneficii: Afinul imbunatateste circulatia sangvina si vita de vie rosie ajuta la calmarea senzatiei de picioare grele, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile lor.

Utilizare produs: Afinul imbunatateste circulatia sangvina si vita de vie rosie ajuta la calmarea senzatiei de picioare grele, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile lor.
Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute
Temperatura de infuzare: 90°C

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite