Ceai BIO cu ulei esential confort ficat (cicoare, rozmarin, lamaie) Velay 20 plicuri

Ceai BIO cu ulei esential confort ficat (cicoare, rozmarin, lamaie) Velay 20 plicuri

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17104
27,59 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ceaiuri
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai BIO cu ulei esential confort ficat (cicoare, rozmarin, lamaie) Velay 20 plicuri de la Velay

Infuzia bio confort ficat (cicoare, rozmarin, lamaie) Pages este un produs de calitate superioara, provenit din agricultura ecologica certificata.

Bucura-te de un amestec uimitor de cicoare, care contine inulina, si rozmarin, al carui ulei esential contine camfor si borneon.

Aceasta bautura delicata contine 9% ulei esential de citrice si dezvaluie note acidulate de lime, fiind foarte placuta la gust. Cicoarea ajuta la protejarea ficatului, iar rozmarinul este un bun ajutor pentru reglarea functiilor hepatice si biliare, astfel ca un consum de 4 pliculete de ceai pe zi va va permite sa va bucurati pe deplin de beneficiile lor.

Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute Temperatura de infuzare: 90 C Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Produs in Franta.

Gramaj: 20 x 1.8g

Compozitie: Iarba lamaioasa* 46%, rozmarin* 30%, radacina de cicoare* prajita 13%, uleiuri uscate*(lamaie* 3%, lamaie verde* 3%, portocale* 3%) 9%, coji de lamaie verde* 1%, coji de lamaie* 1%. (*Ingrediente din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Contine cantitati neglijabile de grasimi, acizi grasi saturati, carbohidrati, zaharuri, proteine ​​si sare.

Beneficii: Aceasta bautura delicata contine 9% ulei esential de citrice si dezvaluie note acidulate de lime, fiind foarte placuta la gust.
Cicoarea ajuta la protejarea ficatului, iar rozmarinul este un bun ajutor pentru reglarea functiilor hepatice si biliare, astfel ca un consum de 4 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile lor. Utilizare produs: Cicoarea ajuta la protejarea ficatului iar rozmarinul este un bun ajutor pentru reglarea functiilor hepatice si biliare, astfel ca un consum de 4 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile lor.
Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute
Temperatura de infuzare: 90°C

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite