Ceai BIO cu ulei esential pentru digestie (menta, fenicul, lime) Velay 20 plicuri

Ceai BIO cu ulei esential pentru digestie (menta, fenicul, lime) Velay 20 plicuri

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17109
27,59 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Indigestie Constipatie Ceaiuri Ceaiuri doze Ceaiuri bio
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai BIO cu ulei esential pentru digestie (menta, fenicul, lime) Velay 20 plicuri de la Velay

Infuzia bio digestie (menta, fenicul, lime) Pages este un produs de calitate superioara, provenit din agricultura ecologica certificata. Menta dulce este amestecata cu fenicul pentru a va oferi o mixtura de plante originale, aceasta infuzie dezvaluind un gust delicat, proaspat si acidulat datorita cojilor de lamaie pe care le contine.

Este o bautura ideala si un ajutor la sfarsitul meselor pentru ca iti ofera confort digestiv. Totodata, contine 8% ulei esential de lime organic.

Menta este utilizata pentru a usura digestia, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi va va permite sa va bucurati pe deplin de beneficiile sale.

Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute

Temperatura de infuzare: 90 C Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Produs in Franta.

Gramaj: 20 x 1.8g

Compozitie: Menta verde* 45%, fenicul* 25%, verbena* 20%, ulei natural de lamaie verde* uscat 8%, coji de lamaie verde* 2%. (*Ingrediente din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Contine cantitati neglijabile de grasimi, acizi grasi saturati, carbohidrati, zaharuri, proteine ​​si sare. Beneficii: Aceasta bautura placuta contine 8% ulei esential de lime organic si este un ajutor de nadejde la sfarsitul meselor deoarece imbunatateste confortul digestiv.
Menta este utilizata pentru a usura digestia, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile sale.

Utilizare produs: Menta este utilizata pentru a usura digestia, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile sale.
Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute
Temperatura de infuzare: 90°C

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite