Ceai BIO cu ulei esential pentru slabire (guarana, portocale, mate) Velay 20 plicuri

Ceai BIO cu ulei esential pentru slabire (guarana, portocale, mate) Velay 20 plicuri

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17110
27,59 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cure de Slabire Ceaiuri Ceaiuri doze
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai BIO cu ulei esential pentru slabire (guarana, portocale, mate) Velay 20 plicuri de la Velay

Infuzia bio slabire (guarana, portocale, mate) Pages este un produs de calitate superioara, provenit din agricultura ecologica certificata.

Coaja de portocala este amestecata cu boabele de guarana, fapt ce ii confera acestei infuzii un gust dulce-acrisor foarte placut, totodata frunzele de mate, bogate in flavonoide, sunt adaugate dupa prajire.

Bucura-te de acest amestec uimitor de fructe si plante, cu un continut de 10% ulei esential de portocal si care ofera o aroma delicioasa, fiind ideal pentru a te insoti in dieta ta.

Guarana favorizeaza slabirea in cazul unei diete, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi va va permite sa va bucurati pe deplin de beneficiile sale.

Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute Temperatura de infuzare: 90 C Certificare ecologica producator FR-BIO-01.

Produs in Franta. 

Gramaj: 20 x 1.8g Compozitie: Macese* 37%, seminte de guarana* 19%, coji de portocale* 19%, mere* 10%, ulei natural de portocale* 10%, mate* 5%. (*Ingrediente din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Contine cantitati neglijabile de grasimi, acizi grasi saturati, carbohidrati, zaharuri, proteine ​​si sare. Beneficii: Bucura-te de acest amestec uimitor de fructe si plante care are un continut de 10% ulei esential de portocal si o aroma delicioasa.
Guarana favorizeaza slabirea, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile sale. Utilizare produs: Guarana favorizeaza slabirea, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile sale.
Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute
Temperatura de infuzare: 90°C

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite