Ceai BIO cu ulei esential relaxare (verbena, hibiscus, rooibos, scortisoara) Velay

Ceai BIO cu ulei esential relaxare (verbena, hibiscus, rooibos, scortisoara) Velay

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17106
28,79 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Stres Ceaiuri Ceaiuri doze Ceaiuri bio
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai BIO cu ulei esential relaxare (verbena, hibiscus, rooibos, scortisoara) Velay de la Velay

Infuzia bio relaxare (verbena, hibiscus, rooibos, scortisoara) Pages este un produs de calitate superioara, provenit din agricultura ecologica certificata.

Verbena isi are originea in America de Sud, aroma sa fiind in mod natural asemanatoare cu lamaia iar uleiul sau esential contine citral si citronelal.

Hibiscusul, cu gustul sau foarte placut si acidulat este combinat cu rooibos, o planta fara cofeina din Africa de Sud si cu o aroma completa. Acest amestec savuros de plante, combinate cu scortisoara, usor acidulat si parfumat, este ideal pentru a va oferi o pauza relaxanta in orice moment al zilei.

Contine o proportie de 4% ulei esential de scortisoara organica si 4% ulei esential de citronela.

Verbena este utilizata pentru a favoriza relaxarea, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi va va permite sa va bucurati pe deplin de beneficiile sale.

Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute Temperatura de infuzare: 90 C Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Produs in Franta.

Gramaj: 20 x 1.8g Compozitie: Verbena* 53%, rooibos* 17%, scortisoara* 10%, arome naturale(ulei esential de scortisoara 4%, ulei esential de iarba lamaioasa* 4%) 8%, hibiscus* 7%, cyclopia* 5%. (*Ingrediente din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Contine cantitati neglijabile de grasimi, acizi grasi saturati, carbohidrati, zaharuri, proteine ​​si sare. Beneficii: Acest amestec savuros de plante combinate cu scortisoara este usor acidulat si parfumat. Este ideal pentru a-ti oferi o pauza relaxanta in orice moment al zilei.

Contine o proportie de 4% ulei esential de scortisoara organica si 4% ulei esential de citronela.
Verbena este utilizata pentru a favoriza relaxarea, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile sale. Utilizare produs: Verbena este utilizata pentru a favoriza relaxarea, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile sale.
Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute
Temperatura de infuzare: 90°C

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite