Ceai BIO cu ulei esential, viata dulce (busuioc, lemn dulce, portocale, condimente) Velay 20 plicuri

Ceai BIO cu ulei esential, viata dulce (busuioc, lemn dulce, portocale, condimente) Velay 20 plicuri

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17107
27,59 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ceaiuri Ceaiuri doze Ceaiuri bio
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai BIO cu ulei esential, viata dulce (busuioc, lemn dulce, portocale, condimente) Velay 20 plicuri de la Velay

Infuzia bio viata dulce (busuioc, lemn dulce, portocale, condimente) Pages este un produs de calitate superioara, provenit din agricultura ecologica certificata.

Acest amestec subtil combina lemn dulce, frunzele de busuioc si portocala cu o selectie de plante aromatice, usor picante. Lemnul dulce este o radacina recoltata din cele mai vechi timpuri, iar frunzele de busuioc are proprietati medicinale si sunt un renumit condiment, continand un ulei esential bogat in chavicol si linalol.

Coaja de portocala este placuta la gust si ofera o aroma dulce si acidulata, astfel ca se potriveste perfect cu radacina de ghimbir, cuisoarele, scortisoara, piperul negru si cardamonul, care au o aroma usor picanta. Totodata, contine 8% ulei esential de portocal.

Busuiocul are o actiune calmanta asupra organismului, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi va va permite sa va bucurati pe deplin de beneficiile sale.

Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute

Temperatura de infuzare: 90 C Certificare ecologica producator FR-BIO-01.

Produs in Franta.

Gramaj: 20 x 1.8g

Compozitie: Busuioc* 50%, radacina de lemn dulce* 15%, coji de portocale* 14%, ulei de portocale* uscat 8%, ghimbir* 5%, scortisoara* 5%, piper negru* 1%, cuisoare* 1%, cardamom* 1%. (*Ingrediente din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Contine cantitati neglijabile de grasimi, acizi grasi saturati, carbohidrati, zaharuri, proteine ​​si sare. Beneficii: Coaja de portocala este placuta la gust si ofera o aroma dulce si acidulata, astfel ca se potriveste perfect cu radacina de ghimbir, cuisoarele, scortisoara, piperul negru si cardamonul, care au o aroma usor picanta. Gustul este imbogatit si de continutul de 8% ulei esential de portocal.

Busuiocul are o actiune calmanta, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile sale. Utilizare produs: Busuiocul are o actiune calmanta asupra organismului, astfel ca un consum de 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile sale.
Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute
Temperatura de infuzare: 90°C

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite