Crema Limfatic-dren 50 ml Bionovativ

Crema Limfatic-dren 50 ml Bionovativ

Disponibil la comanda online

SKU 16729
28,98 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cure de Slabire Celulita Slabire si detoxifiere
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema Limfatic-dren 50 ml Bionovativ de la Bionovativ

Descriere produs Crema Limfatic-dren 50 ml de la Bionovativ

Proprietati:
- este o cremă pe bază de extracte de plante special făcută pentru masaj cu un efect de stimulare a circulației limfatice dar și de diminuare a țesutului adipos în exces precum și a de diminuare a inflamațiilor țesutului adipos subcutanat (celulita);
- stimulează eliminarea apei din țesuturi circulația limfatică circulația sanguină
- antiinflamator al țesutului adipos subcutanat;
- antiseptic puternic;
- antiinflamator articular;
- stimulent al proceselor trofice la nivelul pielii și al articulațiilor;
- indicat in deficiențe imunitare celulită vergeturi edeme circulație periferică deficitară dureri reumatice rigiditate articulară.

Ingrediente:
Petrolatum Aqua Coffea Robusta Seed Extract Oleic/linoleic/linolenic Polyglycerides Stearic Acid Cholesterol Fucus Vesiculosus Thalle Extract Olea Europaea Leaf Extract Potassium Sorbate Boswellia Serrata Oil Citrus Paradisi Seed Extract Melaleuca Alternifolia Leaf Oil Sodium Benzoate Citrus Limon Peel Oil Mentha Piperita Oil D-limonene Linalool Citral.

Mod de utilizare:
Se aplică în strat subţire masându-se zona până când crema a pătruns în piele stimulându-se astfel o circulaţie corespunzatoare la nivelul sistemului limfactic. De regulă o singură aplicație la 24 de ore este suficientă.

Contraindicații:
Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.

Prezentare:
50 ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bionovativ: Bionovativ - producator roman, din Brasov, ofera solutii, extracte glicerinice, capsule 100% naturale. Gama Life - BIONOVATIV este dedicata sanatatii membrilor intregii familii. Produsele sunt concepute de catre un colectiv cu decenii de experienta in domeniul fitoterapiei şi a altor terapii naturale. Credem cu tarie in potentialul urias de vindecare al plantelor, prin urmare, produsele noastre nu sunt tratate chimic, nu conțin coloranti, conservanti sau arome. Toate ingredientele raman în forma lor naturala, iar produsele rezultate sunt 100% naturale și actioneaza profund, la nivel celular.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite