Seminte de canepa pisate, 250 g, Carmita Classic

Seminte de canepa pisate, 250 g, Carmita Classic

Disponibil la comanda online

SKU 20614
9,67 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse alimentare Seminte
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Seminte de canepa pisate, 250 g, Carmita Classic de la Carmita Classic

Seminte de canepa pisate, 250 g, Carmita Classic 

Compoziție:
Făină de cânepă, obținută prin măcinarea lentă a semințelor de cânepă pe o moară tradițională cu pietre. Prin măcinarea lentă, valoarea nutrițională a făinii obținute este superioară față de făină măcinată industrial.

Principii active:
Proteinele care conțin toți cei 21 de aminoacizi cunoscuți, inclusiv pe cei 8 aminoacizi esențiali, pe care organismul uman adult nu îi poate produse. 65% din conținutul total de proteină din sămânța de cânepă este proteina globulară numită edestină (absorbită ușor, ușor de digerat, vitală pentru menținerea unui sistem imunitar sănătos). Edestina are abilitatea unică de a stimula producerea de anticorpi împotriva agenților invazivi. Are un conținut bogat în acizi grași polinesaturați esențiali Omega 3, Omega 6 și Omega 9 în raportul ideal de 3:1 pentru asimilarea de către organism.

Mod de utilizare:
Se recomandă 3 linguri pe zi, se folosește în cure sau preparate culinare precum salate, sosuri, iart sau amestecată cu miere.
Ideal pentru sportivi, vegetarieni, vegani, dieta paleolitică.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Carmita Classic: Carmita Classic este un producator de uleiuri naturale presate la rece cu sediul in Alba Iulia care se concentreaza pe productia de uleiuri diverse printr-o tehnologie ce permite protejarea si pastrarea calitatilor nutritionale a ingredientelor de baza. Uleiurile produse de Carmita Classic sunt uleiuri pure extrase din seminte selectionate de cea mai buna calitate, compania folosind cele mai bune practici in domeniul sau de activitate. Gama cuprinde: ulei de dovleac, ulei de in, ulei de mac, ulei de susan, ulei de cimbru, ulei de cuisoare, ulei de migdale dulci, ulei de nuca, ulei de nuca neagra, ulei de piper verde, ulei de chimen, ulei de samburi de caise, ulei de marar.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite