Rapunzel Alune de padure bio 200 gr

Alune de padure bio 200 gr

Disponibil la comanda online

SKU 12398
31,45 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Alune de padure bio 200 gr de la Rapunzel

Alune de padure bioRapunzel, 200 gr

Alune de padure bio - dozator de energie bogat in vitamine si minerale, controlat in mai multe randuri de Aflatoxina. Rupte din basme.

Din punctul de vedere al botanicii, alunul de padure(Corylus avellana) apartine familiei Betulaceelor. Arbustul, care poate atinge pana la 5 m inaltime si care isi pastreaza culoarea verde a frunzelor toata perioada verii, este foarte pretuit de secole incoace datorita nucilor sale pline de proteine si ulei. Samburii nostri aromati de alun de padure Levantiner provin de la partenerii Rapunzel de pe costa Marii Negre. Alunele se coc intre august si septembrie. Alunele de padure sunt scuturate din pom si apoi adunate manual de pe sol. Dupa ce sunt lasate la uscat 5-7 zile in razele soarelui, ele sunt curatate de invelisul lor verde. Pentru as pastra prospetimea o perioada cat mai indelungata, alunele sunt crapate si curatate de invelisul exterior dur, doar inainte de a fi expediate in Germania.

Alunele bio de padure sunt bogate in proteine, vitamine din grupul B si vitamina E, dar si in minerale, cum ar fi magneziul, calciul, potasiul, fosforul si fierul.

Stiati ca, alunul de padure este un simbol al sanatatii, iubirii, nemuririi, primaverii si al norocului?

Valori nutritive:

  • kj: 2673, kcal: 669, grasimi: 61,60g, acizi grasi saturati: 4,0g, glucide: 10,5g, zaharuri: 4,6g, fibre: 8,2g, proteine: 14,10g, sare: <0,005g* - doza zilnica recomandata.

Alergeni: alune.

Alergeni urme: resturi de coji.


Alune de padure bio 200 gr - producator Rapunzel se regaseste in categoria Fructe uscate si crude si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Alune de padure.
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Rapunzel: RAPUNZEL - importator de produse bio la cel mai inalt standard de calitate, certificate ecologic si la cele mai bune preturi. Alegeti produsele bio de la Rapunzel pentru o viata mai sanatoasa. Produse ecologice facute din dragoste. Gama de produse bio Rapunzel cuprinde produse alimentare: batoane, ulei de cocos, pasta de susan tahin, uleiuri presate la rece si multe altele.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite