Crema masaj arnica rasina conifere Aur Derm 50ml - LAUR MED

Crema masaj arnica rasina conifere Aur Derm 50ml - LAUR MED

Disponibil la comanda online

SKU 15778
18,71 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema masaj arnica rasina conifere Aur Derm 50ml - LAUR MED de la Laur Med

Crema masaj arnica rasina conifere Aur Derm 50ml - Laur Med -50 ml 

Crema cu arnica si extract uleios de rasina de conifere este un produs dermato-cosmetic, cu proprietati antiinflamatorii. antiseptice, tonifiante cutanate, de stimulare a circulatiei periferice si refacere a tesuturilor vasoconstructoare recomandat ca ADJUVANT in tulburari circulatorii, varice, flebita, ulcer varicos aton, contuzii, hematoame, traumatisme. 

Ca un tratament intern adecvat si masaj in zona gatului ajuta la tratamentul tiroidei. Crema cu arnica favorizeaza consolidarea ligamentelor si a oaselor, activeaza local circulatia sanguina fiind un rubefiant mediu.

 Ingredientele utilizate isi potenteaza reciproc actiunile dand produsuiui finit proprietati antioxidante, antiinflarnatorii, antiseptica, vasoconstructoare, reconfortanta, tonifiante vasculare si tisulara, de formare a tesutului de granulatie, vulnerara, hraneste epiderma, o purifica.


Crema masaj arnica rasina conifere Aur Derm  50 ml - producator Laur Med se recomanda pentru Varice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Arnica si extract uleios din rasina de conifere.

Administrare

masati usor de doua ori pe zi.
Pentru tratarea varicelor: masati usor odata sau de doua ori pe zi de la talpa piciorului in sus spre inima.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Laur Med: Laur Med este o companie romaneasca cu o bogata activitate in cercetarea si producerea de medicamente, cosmetice si produse naturale recomandate pentru tratarea unei vaste palete de afectiuni: psoriazis, zona zoster, afectiuni ale pieli, afectiuni reumatice, afectiuni stomatologice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite