Santarome Bio Picioare usoare bio 20 fiole

Picioare usoare bio 20 fiole

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 15621
93,07 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Picioare usoare bio 20 fiole de la Santarome Bio

Picioare usoare bio 20 fiole, Santarome

Picioare usoare bio (Jambes Legeres) - O formula unica pe baza de plante medicinale si un cocktail din fructe de padure cu proprietati antioxidante, drenante și vasoprotectoare: vita de vie rosie, alun, paducel, hamamelis, calin, fructe de padure rosii (struguri,afine, mure, coacaze, capsune, zmeura, cirese) si 3 muguri proaspeti bio: castan salbatic, castan comestibil si vita de vie.

Sustine circulatia sangvina venoasa si limfatica in circulatie periferica deficitara si senzatie de picioare obosite, fiind un suport in redarea starii de confort.

Favorizeaza drenarea limfei de la nivelul tuturor organelor si sustine un volum de limfa normala la nivelul tesuturilor.

Ofera suport in limitarea manifestarilor de la nivelul splinei, ficatului a ganglionilor limfatici, avand proprietați antioxidante.

Mentine tonusul si integritatea peretilor si valvelor venoase in fata actiunii radicalilor liberi, reducand manifestarile circulatiei deficitare: fragilitate capilara, varice, trombi, hemoroizi, etc.

Sustine procesul normal de agregare plachetara si ofera suport in formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange.

Tricomplexul de muguri bio, recoltati manual din flora spontana potenteaza efectul acestei retete unice. Maceratele Santarome Bio sunt preparate dupa retetele parintelui gemoterapiei moderne, doctorul Pol Henry,1/3 apa + 1/3 alcool + 1/3 glicerina tinute la macerat timp de 21 de zile cu o dilutie de 1:20 (dintr-un kilogram de extract prin dilutie se obtin 20 de kg de produs).

 

Beneficii:

  • Sustine circulatia sangvina venoasa si limfatica in manifestari de tipul : circulatie periferica deficitara, senzatie de picioare obosite si alte manifestari de la nivelul sistemului circulator si muscular.
  • Adjuvant in tulburari circulatorii periferice (picioare grele si reci, edeme, varice, hemoroizi)

Proprietati:

  • Tratamentul pentru 1 zi intr-o singura fiola ce combina inovativ fitoterapia cu gemoterapia.
  • Produsul nu contine coloranti, zahar adaugat sau indulcitori artificiali si are gust placut!
  • Absortie rapida

Contraindicatii: Acest produs este contraindicat fara aviz medical, femeilor insarcinate sau care apalteaza si copiilor sub 15 ani. Persoanele care iau anticoagulante trebuie sa solicite sfatul medicului inainte de a utiliza acest produs.

Ingrediente:

Alun, frunzele si scoarta de alun au proprietati vasoconstrictive, tonifiante venoase, fiind utile in cazul varicelor, plagilor ulceroase, datorita proprietatilor astringente, hemostatice, antihemoragice, cicatrizante, dezinfectante, antiinflamatoare, antibacteriene; este adjuvant inclusiv in cazul cuperozei, pielii uscate, ihtioza, psoriasis, impetigo, sau afectiuni cutanate vasculare, eritrocianoza membrelor inferioare.

Paducel, prin continutul bogat in bioflavonoide, antocianidine si polifenoli, amine biogene cardiotonice ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine la nivelul arterelor coronare, actioneaza favorabil asupra muschiului cardiac. Contribuie la stimularea activitatii cardiace si manifesta o influenta pozitiva asupra vaselor sanguine si a miocardului.

Hamamelis este un important remediu vascular, eficient nu doar pentru circulatia venoasa, ci si pentru cea arteriala. Caracteristicile remarcabile ale acestui remediu sunt congestia venoasa si hemoragiile. Hamamelis virginica este un excelent remediu al heman-gioamelor si trateaza bine inclusiv varicele ce apar la femeile ce sufera de fibromatoza uterina.

Calin,extractul de calin are proprietati cardiotonice si antispastice, promovand de asemenea diureza si eliminand excesul de lichide din organism. Este adjuvant si in tulburarile de auz cu care se confrunta varstnicii.

Vita de vie rosie frunzele de vita de vie rosie ajuta la intarirea si tonifierea peretilor venelor si vaselor de sange. Extractul poate usura sau preveni disconfortul picioarelor dureroase, obosite sau umflate, care rezulta din statul in picioare sau pe scaun pentru perioade lungi de timp. Aceasta poate ajuta, de asemenea, cu depasirea pe timp de noapte impotriva crampelor musculare la picioare si imbunatatirea circulatiei.

Sucul de coacaz negru considerat inca din antichitate, fructul longevitatii, actioneaza asupra circulatiei sangelui, a ficatului, inflamatiilor tubului digestiv, gutei fiind un excelent diuretic si depurativ.

Extractul de Coacaz Negru stimuleaza circulatia sangelui, si imbunatateste circulatia periferica defectuoasa, datorita continutului ridicat de vitamina PP, combate astfel sindromul mainilor si picioarelor reci.

Coktail fructe de padure rosii (struguri,afine, mure, coacaze, capsune, zmeura, cirese)

Despre resveratrolul care, de regula se gaseste in fructele si legumele de culoare inchisa, se spune ca este o substanta antitumorala, ce stimuleaza inmultirea celulelor sanatoase si capacitatea lor de regenerare, ajuta la scaderea vascozitatii sangelui, imbunatatind astfel, circulatia sangelui, arterele ramanand elastice, mentine elasticitatea si fermitatea pielii, impiedica imbatranirea premature.

Muguri de castan salbatic  castanul este folosit inca din antichitate pentru efectele sale benefice. Preparatele terapeutice pe baza de castan sunt remedii eficiente de prevenire si combatere a numeroase afectiuni ale vaselor sanguine, precum varicele, flebitele, trombozele, ulcerele varicoase, crampele dureroase sau insuficiensa venoasa. in plus, acestea ajuta la cresterea tonusului capilarelor fragile si o mai prompta recuperare a hematoamelor, vanatailor si hemoroizilor.

Muguri de castan comestibil este recomandat in afectiuni coronariene, afectiuni venoase sau arteriale, astenie fizica si psihica, anemie, convalescenta, crestere, decalcifiere, depresie, flebite, hemoroizi, osteoporoza, stomatita, tromboflebita, varice.

Muguri de vita de vie actiune benefica asupra aparatului osteo-articular si sitemului circulator. Intervine favorabil in protejarea articulatiilor la persoane cu varsta de peste 40 ani, sau in cazul persoanelor cu modificari functionale ale articulatiilor datorate procesului de imbatranire sau in perioada de menopauza;

 

Picioare usoare bio 20 fiole - producator Santarome  se recomanda pentru Circulatie periferica deficitara si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ingrediente active, Cantitati per fiola, Extract:
Extract de Alun Bio....4050mg; Extract 1:5 de Corylus avellana Bio;
Extract de Paducel Bio.......714mg, Extract 1:5 de Crataegus laevigata Bio;
Extract de Hamamelis Bio.....714mg, Extract 1:5 de Hamamelis virginiana Bio;
Extract de Calin Bio.......500mg, Extract 1:5 de Viburnum lantana Bio;
Extract de Vita de vie rosie Bio........2400mg,Extract apos 1:3 de Vitis vinifera;
Suc de Coacaz-negru Bio........1000mg, Suc de Ribes nigrum;
Cocktail din suc de fructe rosii: struguri,afine, mure, coacaz-negru, capsuna, zmeura, cirese Bio.....0.631mg, Cocktail de suc de fructe rosii: struguri,afine, mure, coacaz-negru, capsuna, zmeura, cirese;
Macerat din muguri de Castan-salbatic Bio........50mg, Extraxt glicerinat 1:20 din muguri de Aesculus hippocastanum;
Macerat din muguri de Vita-de-vie rosie Bio......50mg, Extraxt glicerinat 1:20 din muguri de Vitis vinifera;
Macerat din muguri de Castan-comestibil Bio.......50mg, Extract glicerinat 1:20 din muguri de Castanea sativa.

Administrare

1 fiola pe zi dimineata sau dupa-amiaza cu un pahar mare de apa (200 ml), timp de 20 de zile. Cura se reia la nevoie.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Santarome Bio: Santarome Bio este o companie din Franta producatoare de suplimente alimentare certificate organic si vegan. Dezvolta formule unice ce combina extracte din plante cu macerate din muguri.Au un nume recunoscut in domeniul fitoterapiei.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite