Adams Vision Extract Schinduf 500mg 30cps, Adams

Extract Schinduf 500mg 30cps, Adams

Disponibil la comanda online

SKU 19150
30,37 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Psoriazis Alaptare Diabet Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Extract Schinduf 500mg 30cps, Adams de la Adams Vision

Schinduful este o plantă asemănătoare trifoiului din regiunea mediteraneană, sudul Europei și vestul Asiei. Semințele sale, care au un miros și gust de sirop de arțar au fost folosite pentru gătit și ca medicament. Schinduful este folosit ca ingredient în amestecurile de condimente și ca agent de aromatizare în alimente, băuturi și tutun.

Extractul de schinduf este folosit și în săpunuri și produse cosmetice. În Africa de Nord, Asia și sudul Europei, schinduful a fost folosit în mod tradițional ca „tratament” tradițional în diabet și pentru a stimula lactația la femeile care alăptează. 

Astăzi schinduful este promovat ca supliment alimentar pentru diabetici, crampe menstruale și alte afecțiuni, cât și pentru a stimula producția de lapte la feimeile care alăptează. 

Alte beneficii a consumului de schinduf:crește  nivelul de testosteron la bărbați ajută la controlul apetitului scade nivelul de colesterol ameliorează pirozisul prezintă efect aniinflamator

INGREDIENTE: Extract de Schinduf  cu 50% saponine 50 mg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite