Adams Vision Probioplus 20 cps, Adams

Probioplus 20 cps, Adams

Disponibil la comanda online

SKU 19137
27,37 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Flora intestinala (refacere) Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Probioplus 20 cps, Adams de la Adams Vision

Administrarea suplimentului Probioplus este recomandata pe durata tratamentelor cu antibiotice, pentru mentinerea normala si sanatoasa a florei intestinale.

Refacerea florei intestinale dezechilibrate sau distruse de medicamente ori agenti patogeni este fundamentala pentru asimilarea corespunzatoare a principiilor nutritive atat de necesare unui organism puternic si sanatos.

Probioplus combate formarea toxinelor si elimina toxinele din organism.

Lactobacili ajuta organismul uman in generarea vitaminelor B, protejeaza impotriva bacteriilor care cauzeaza anumite boli, ajuta la digerarea lactozei mai ales in cazul persoanelor cu sensibilitatea la lactoza stimuland si functionarea mai eficienta a sistemul imunitar.

Beneficii: Flora intestinala sanatoasa pe durata curei cu antibiotice.

Elimina toxinele din organism. Protejeaza impotriva bacteriiolor.

Precautii: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Nu este recomandat persoanelor sub 18 ani si femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Ca supliment alimentar se administreaza 1 capsula / zi pentru mentenanta sau 2 capsule in cazul unei cure cu antibiotice, diaree, etc.

Ingrediente Dahulin PB™ (fricto-oligozaharide - FOS) ......................................150.00 mgLactobacillus Acidophilus (2 mld. CFU/g) ..................................... 125.00 mgLactobacillus Salivarius (2 mld. CFU/g) ........................................... 60.00 mgBioMOS™ (complex manan-oligozaharidele -MOS) ......................50.00 mgBifidobacterium Longum (5 mld. CFU/g) ....................................... 50.00 mgLactobacillus casei (10 mld. CFU/g) ................................................ 12.40 mg

Alte ingrediente: Stearat de magneziu, gelatina, acid stearic.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite